Tesla Model Y - gadżety

Mati87

Nowy na Forum
Hej Panowe,

Polecam Wam takie akcesorium jak „sexy” KNOB - zajefajna sprawa w pełni programowalna.

Mi udało się zamówić w pre-orderze w sierpniu tamtego roku i otrzymałem przesyłkę w tym tygodniu.

Więcej dam znać jak coś więcej z tym podziałam , póki co musz jakoś podłączyć przyciski do nowego commandera….IMG_3907.jpeg

itguy

Posiadacz elektryka
Hej Panowe,

Polecam Wam takie akcesorium jak „sexy” KNOB - zajefajna sprawa w pełni programowalna.

Mi udało się zamówić w pre-orderze w sierpniu tamtego roku i otrzymałem przesyłkę w tym tygodniu.

Więcej dam znać jak coś więcej z tym podziałam , póki co musz jakoś podłączyć przyciski do nowego commandera….View attachment 15948
Też zamówiłem ale na początku listopada, więc poczekam co najmniej do marca. A szkoda bo na zimę przydałoby się wyłączenie TC, ale pocieszam się że może dostanę już bardziej dopieszczoną wersję :) keep us posted jak się sprawuje :)

Last edited:

to_masz

Posiadacz elektryka
A ma ktoś jeszcze kod rabatowy na eva dywaniki? 😉

Riki83

Zadomawiam się
Ja w piatek podczas wizyty serwisu mobilnego zakupilem Homelinka :) bo i tak mialem ściągany kufer z przodu. Montaż plug play. Super sprawa! podjeźdzam pod brame i garaz.... brama sie otwiera 3m przede mna.... a garaz ustawilem 6 :) no bajka.

6a8

Posiadacz elektryka
Ja w piatek podczas wizyty serwisu mobilnego zakupilem Homelinka
Miał "na składzie", czy się wcześniej umawiałeś na zakup ?
Powiedz, w bramie i garażu też masz homelinki ?
Tak chyba w 30% przypadków podjeżdżam pod garaż, ale nie otwieram, da się to jakoś prosto opanować, czy trzeba zawsze machać drzwiami ?

Riki83

Zadomawiam się
Machać drzwiami???? no ja otwieram przyciskiem i tak z ekranu, garaz bo jednak na podstawie gps mi nie na reke... ale brame do domu to juz na gps zostawilem bo to piekna sprawa.

JAk w bramie i garazu homelinki - nie kumam. Przeciez Homelink to w Tesli zalozyl a brame i garaz sparowalem.

Mial w aucie i delikatnie zasugerowal ze montuja podczas takich wizyt... a ja od razu sie zgodzilem bo to taniocha. 1200 netto. Sciagnelo z karty przypisanej i fakturka elegancko. Auto mam na firme.