Tesla Model Y - gadżety

ypl

Pionier e-mobilności
Masz linka? Jakbym nie wpisywał na Ali to same maty itd a jak już osłony to na progi drzwi.
Chyba za szybko pisałem, bo ja kupiłem takie coś, bo tam w linku @itguy była też osłona na ten element tapicerowany z tyłu przy kanapie, czyli reasumując nie zamawiałem osłony progu bagażnika tylko takie coś jak w linku poniżej, wziąłem komplet z naklejką na progi tylnych drzwi z napisem Model Y

itguy

Posiadacz elektryka
Chyba za szybko pisałem, bo ja kupiłem takie coś, bo tam w linku @itguy była też osłona na ten element tapicerowany z tyłu przy kanapie, czyli reasumując nie zamawiałem osłony progu bagażnika tylko takie coś jak w linku poniżej, wziąłem komplet z naklejką na progi tylnych drzwi z napisem Model Y

Masz już to? Czy czekasz na przesyłkę?

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka

To powinno być standardowym wyposażeniem tego samochodu. Kupowałem chyba z tego linka co podałeś

Attachments

• 79924C7F-01A2-4C56-A8B1-7FBB69731CD0.jpeg
    79924C7F-01A2-4C56-A8B1-7FBB69731CD0.jpeg
    3,7 MB · Liczba wyświetleń: 58

ypl

Pionier e-mobilności
To powinno być standardowym wyposażeniem tego samochodu. Kupowałem chyba z tego linka co podałeś
No to elegancko, czyli będzie dobra jakość i będzie pasować idealnie jak widzę po Twoim zdjęciu. Też tak uważam, że to z fabryki już tak powinno wyjechać.

ryb

Zadomawiam się
Szanowni, Sprzedam zestaw osłon na śruby i piasty do kół 19 Gemini do TMY. Cena 435 zł - tyle ile zapłaciłem w Ząbkach.

Attachments

• IMG_6557.JPG
    IMG_6557.JPG
    3,2 MB · Liczba wyświetleń: 19
  • IMG_6556.JPG
    IMG_6556.JPG
    2,6 MB · Liczba wyświetleń: 19
  • IMG_6555.JPG
    IMG_6555.JPG
    3,1 MB · Liczba wyświetleń: 20

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Dziś po (10 dniach!) przyszły szufladki/tacki do konsoli środkowej. Zamawiałem z tego linku:
https://www.aliexpress.com/item/1005004523384152.htm O dziwo przesyłkę przywiózł kurier DPD.
Przy pierwszym kontakcie nie mogę mieć zastrzeżeń co do jakości, wręcz przeciwnie, spokojnie mogę polecić sklep. Funkcjonalność rewelacja, moim zdaniem must have, inaczej drobiazgi walają się po konsoli i nic nie można znaleźć w tych głębokich schowkach.
Na zdjęciach ten flock miejscami wygląda na szary, w rzeczywistości jest czarny, tylko aparat przekłamuje, mało światła dzisiaj.
Sklep nie działa .

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Ja to jeszcze trzymam, bo aż tak często nie mam z tym styczności, ale te wyjmowanie zakupów to mnie trafia, ale z drugiej strony nie chce wyrzucać tej rolety, bo żona ma tendencję do trzymania różnych "dziadostw" w bagażniku, jakieś prace dzieci ze szkoły, bluza, kurtka, to, tamto, i ta roleta jednak zasłania bagażnik, a tak jakiś **uj podejdzie, zaświeci latarką przez szybę, coś tam zobaczy, i mi zbije szybę bo pomyśli, że coś cennego jest w bagażniku.

itguy

Posiadacz elektryka

Tutaj trzeba tylko zwrócić uwagę na jedną rzecz, niektóre osłony są wykonane z ABS (te z Twojego linku) albo z gumy (te z mojego linku). Te z ABS pewnie będą się rysować od butów małych gremlinów. Z tym że fakt te twoje dużo bardziej eleganckie. Szukam więc takich bez wzorków z TPE

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Tutaj trzeba tylko zwrócić uwagę na jedną rzecz, niektóre osłony są wykonane z ABS (te z Twojego linku) albo z gumy (te z mojego linku). Te z ABS pewnie będą się rysować od butów małych gremlinów. Z tym że fakt te twoje dużo bardziej eleganckie. Szukam więc takich bez wzorków z TPE
mam te z tego linku
przez miesiac jak są założone nic się nie rysuje