Siedzi sie wyzej, jest wiecej miejsca na boki. Jesli lubisz wieksze auto od TM3 to bedziesz zadowolony.Czesc,
Czy posiada ktos TMY w Katowicach lub okolicach? Rozwazam zakup Y, ale jeszcze w nim nie siedzialem, a do Warszawy nam troche daleko. Czy chcialby ktos sie pochwalic wnetrzem i znalazl 10minut? Obecnie jezdzimy TM3, ale podobno w TMY siedzi sie zupelnie inaczej.
Why?ogólnie nie polecam Tesli Y
Pomimo że już zamówiłem tez chętnie podepnę się do spotkania aby zobaczyć z bliska![]()
Jutro jest niedziela więc mogę podjechać do Katowic ogólnie nie polecam Tesli Y.
Np.Y jest głośny, E-Mokka przy 140 jest cichsza , układ kierowniczy gorszy no może porównywalny do skody z 2002, tempomat upośledzony w porównaniu z audi z 2017 swoją drogą ciekawe czy żaden z yutuberów nie korzystał z innych tempomatów, tempoautonomiczna jazda ho ho no jak otarłem się o krawężnik to tylko na wprost czasami włączam w trybie tempomatu włączają się wycieraczki nawet jak nie pada, sentry nie działa lub działa jak chce, nagrywanie to samo , po co są pokazywane samochodziki z przodu po boku skoro tych z tyłu nie wykrywa poprawnie znaczy odpowiednio wcześniej , widzi pachołki, kosze na śmieci a człowieka potrafi nie zauważyć, oj słabo, prędkości autostradowe oczywiście w Niemczech powyżej 140 strach w oczach, brak stabilnego prowadzenia, jasne to nie rs4. Miłej dyskusji , oczywiście może też być tak że dostałem jakiś fajkowy egzemplarz, jak się ociepli umówię się na serwis, coś skrzypi chyba w pompie ciepła.Why?![]()
Wizka na ekranie to tylko dekoracja, więc nie da się wiedzieć, co jest wykrywane, a co nie jestnie wykrywa poprawnie znaczy odpowiednio wcześniej , widzi pachołki, kosze na śmieci a człowieka potrafi nie zauważyć
Dwa posty na forum i ostra jazda. Czyżby konkurencja przerażona radykalną obniżką? Jestem ciekaw przemyśleń ze spotkania.Np.Y jest głośny, E-Mokka przy 140 jest cichsza , układ kierowniczy gorszy no może porównywalny do skody z 2002, tempomat upośledzony w porównaniu z audi z 2017 swoją drogą ciekawe czy żaden z yutuberów nie korzystał z innych tempomatów, tempoautonomiczna jazda ho ho no jak otarłem się o krawężnik to tylko na wprost czasami włączam w trybie tempomatu włączają się wycieraczki nawet jak nie pada, sentry nie działa lub działa jak chce, nagrywanie to samo , po co są pokazywane samochodziki z przodu po boku skoro tych z tyłu nie wykrywa poprawnie znaczy odpowiednio wcześniej , widzi pachołki, kosze na śmieci a człowieka potrafi nie zauważyć, oj słabo, prędkości autostradowe oczywiście w Niemczech powyżej 140 strach w oczach, brak stabilnego prowadzenia, jasne to nie rs4. Miłej dyskusji , oczywiście może też być tak że dostałem jakiś fajkowy egzemplarz, jak się ociepli umówię się na serwis, coś skrzypi chyba w pompie ciepła.