Tesla Model Y LR - Dostawa Q4

Michal

Moderator
p.s. Zazdroszczę Wam emocji związanych z odbiorem. Chętnie bym to przeżył jeszcze raz.
Ja pamiętam u Ciebie więcej strachu niż radości ;)
Może właśnie ten stres, że coś będzie źle jest częścią tej niesamowitej późniejszej radości jak się okazuje, że wygrałeś na loterii życia i te wszystkie straszenia o złej jakości i problemach, to jednak była przesada ;)

poochaty

Posiadacz elektryka
Ja pamiętam u Ciebie więcej strachu niż radości ;)
Może właśnie ten stres, że coś będzie źle jest częścią tej niesamowitej późniejszej radości jak się okazuje, że wygrałeś na loterii życia i te wszystkie straszenia o złej jakości i problemach, to jednak była przesada ;)
No strach był, ale miałem podstawy. Ale dreszcze na parkingu (nie tylko z zimna) i pierwsze przyśpieszenia, tego się nie zapomina. To moje czwarte auto kupione nowe z salonu. Pierwsze z takimi emocjami.

piotr_ev

Fachowiec
Nie dziwię się. Mam od 2 miesięcy. Obłędne auto!

p.s. Zazdroszczę Wam emocji związanych z odbiorem. Chętnie bym to przeżył jeszcze raz.
Tak, emocje są i ciężko ostatnio skupić się na innych rzeczach 🙂
Czy miałeś jakieś wady/usterki do poprawy spisane w protokole odbioru?
Przygotowuję się do odbioru, mam już checkliste z forum chyba TM3.

poochaty

Posiadacz elektryka
Tak, emocje są i ciężko ostatnio skupić się na innych rzeczach 🙂
Czy miałeś jakieś wady/usterki do poprawy spisane w protokole odbioru?
Przygotowuję się do odbioru, mam już checkliste z forum chyba TM3.
Miałem trochę zmechaconą tapicerkę w bagażniku, bo ktoś zbyt starannie odkurzał. Poza tym bardzo możliwe, że będziesz miał błąd ładowania w czasie jazdy, który serwis naprawi w 10 minut.
Później tylko jazda z uśmiechem na twarzy i patrzenie z politowaniem na wszystkie spalinowe pseudosportowe pojazdy. Powodzenia!

piotr_ev

Fachowiec
Miałem trochę zmechaconą tapicerkę w bagażniku, bo ktoś zbyt starannie odkurzał. Poza tym bardzo możliwe, że będziesz miał błąd ładowania w czasie jazdy, który serwis naprawi w 10 minut.
Później tylko jazda z uśmiechem na twarzy i patrzenie z politowaniem na wszystkie spalinowe pseudosportowe pojazdy. Powodzenia!
Co to za usterka? Jakaś bardzo powszechna? Nigdy nie słyszałem o tym, ale nie chciałbym wracać kilkaset km do Warszawy na serwis krótko po odebraniu.

Michal

Moderator
Co to za usterka? Jakaś bardzo powszechna? Nigdy nie słyszałem o tym, ale nie chciałbym wracać kilkaset km do Warszawy na serwis krótko po odebraniu.
Odpowiem za kolegę: [klik]