Za darmo to dobra ofertaA czy taki pilotaż nie był przypadkiem już rok/dwa/trzy lata temu uskuteczniany np w Chorwacji w sezonie? Może nie dynamiczny, ale w godzinach nocnych było za darmo.
skoro ile potencjalnie zaoszczędzę/zapłacę okaże się po podpięciu wtyczki?
Ceny są aktualne na moment startu sesji ładowania, czyli jak dla mnie jakąś godzinę za późno, bo ani nie przełożę wyjazdu, ani nie zmienię ładowarki. Zresztą ta druga ścieżka powinna wg. mnie być obsłużona automatycznie przez nawigację.ceny są widoczne w apce
No nie, tzn. pewnie są, ale ostateczna cena pojawia się w momencie podpięcia wtyczki, przynajmniej tak jest napisane w komunikacie, który wkleiłeś. Dla mnie osobiście - żaden problem, ale nie wiem jak ma mnie to zachęcić do wyboru innego miejsca.No ale ceny masz też widoczne na mapie w samochodzie
I znowu - jadąc dalej, nie patrzę na ceny na SuC. Wbijam trasę, nawigacja wyznacza mi miejsca ładowania. Niech przeliczy tak, żeby i mi i innym było lepiej - cały sekret.Nie jest po to aby zmienić miejsce ładowania tylko po aby szybciej je zakończyć
Biorąc pod uwagę, że aktualnie to dotyczy 10 SuC, na których w życiu nie podepnę samochodu, to ja tu problemu nie widzę wcale, nawet wirtualnego.to raczej wymyślanie problemu niż jego realne istnienie