Michal
Moderator
Jest info, że FSD będzie dostępne w EU w 2025 Q1!
Uwierzę, jak zobaczęJest info, że FSD będzie dostępne w EU w 2025 Q1!
Czyli może będzie, może nie. IMO nie, bo UE znajdzie powód do uwalenia FSD.Q1 2025 - FSD in Europe (pending regulatory approval)
Za mało aut Tesli, za duży hejt(ogólny sprzeciw społeczny dla ładowarek, bo auta sie palą*sic), za dużo biurokracji(można podziękować m.in. UDT)Ja tam bym wolał zobaczyć roadmapę rozwoju SuC w PL.
Ja myślę, że kwestia biurokracji i urzędniczego betonu ma tu główne znaczenie. Jak prowadzący temat oddział Tesli w Holandii dostaje informację, że na odpowiedź w temacie możliwości lokalizacji ma czekać dwa lata, albo co gorsza prze te dwa lata nie dostaje żadnej odpowiedzi, to może tego zwyczajnie nie ogarnąćZa mało aut Tesli, za duży hejt(ogólny sprzeciw społeczny dla ładowarek, bo auta sie palą*sic), za dużo biurokracji(można podziękować m.in. UDT)
Energetyka ma czasJa myślę, że kwestia biurokracji i urzędniczego betonu ma tu główne znaczenie. Jak prowadzący temat oddział Tesli w Holandii dostaje informację, że na odpowiedź w temacie możliwości lokalizacji ma czekać dwa lata, albo co gorsza prze te dwa lata nie dostaje żadnej odpowiedzi, to może tego zwyczajnie nie ogarnąćMnie by chyba szlag trafił
![]()