Tesla Refferal Link - zapraszam :)

ELuk

Pionier e-mobilności
Polecenia nie dla takich małych robaczków jak my, chyba że ktoś ze znajomych się zdecyduje, ale u mnie to chyba nieprędko :confused: Strasznie twardogłowi są niektórzy, choć wiem, że ich stać i elektrykiem spokojnie 99,9 % swoich potrzeb bez zmiany przyzwyczajeń oblecą. Refferale zgarnia pewnie głównie 3-5 % najaktywniejszych użytkowników. Nie wiem czy dobrze widziałem, ale Bjorn ostatnio pokazywał, że ma ponad 2 mln kilometrów do wykorzystania :oops:
W sumie dla Tesli jest to opłacalne, że referrale nie rozkładają się na więcej osób, tylko zbiera je mała grupa. Wiadomo, że tych milionów km nie wyjeżdżą, wiec Tesla nie wyda… 🤔😉

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
W sumie dla Tesli jest to opłacalne, że referrale nie rozkładają się na więcej osób, tylko zbiera je mała grupa. Wiadomo, że tych milionów km nie wyjeżdżą, wiec Tesla nie wyda… 🤔😉
Tak to już jest, że interes korpo nigdy nie będzie zbieżny z interesem klienta. A tak z ciekawości zapytam też, może ktoś wie, jak dokładnie działa nowy system poleceń jak polecam Teslę sam sobie. Dostaję i zniżkę jako kupujący i kilometry jako polecający? Czy tylko znikanie? Nie żebym coś planował, ale zastanawiałem się jak to działa.

Piotr

Posiadacz elektryka
Tak to już jest, że interes korpo nigdy nie będzie zbieżny z interesem klienta. A tak z ciekawości zapytam też, może ktoś wie, jak dokładnie działa nowy system poleceń jak polecam Teslę sam sobie. Dostaję i zniżkę jako kupujący i kilometry jako polecający? Czy tylko znikanie? Nie żebym coś planował, ale zastanawiałem się jak to działa.
He he moim zdaniem powinieneś dostać oba profity ale to tylko moje zdanie :)

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Świetnie chłopaki. Ja od wczoraj cieszę się z zakupu. Odbiór 15.09. Również ucieszyłbym się z 5000 darmowym km.
Może ktoś się skusi i kliknie kiedyś mój link 😎

Last edited: