W sumie dla Tesli jest to opłacalne, że referrale nie rozkładają się na więcej osób, tylko zbiera je mała grupa. Wiadomo, że tych milionów km nie wyjeżdżą, wiec Tesla nie wyda… 🤔😉Polecenia nie dla takich małych robaczków jak my, chyba że ktoś ze znajomych się zdecyduje, ale u mnie to chyba nieprędkoStrasznie twardogłowi są niektórzy, choć wiem, że ich stać i elektrykiem spokojnie 99,9 % swoich potrzeb bez zmiany przyzwyczajeń oblecą. Refferale zgarnia pewnie głównie 3-5 % najaktywniejszych użytkowników. Nie wiem czy dobrze widziałem, ale Bjorn ostatnio pokazywał, że ma ponad 2 mln kilometrów do wykorzystania
![]()
Tak to już jest, że interes korpo nigdy nie będzie zbieżny z interesem klienta. A tak z ciekawości zapytam też, może ktoś wie, jak dokładnie działa nowy system poleceń jak polecam Teslę sam sobie. Dostaję i zniżkę jako kupujący i kilometry jako polecający? Czy tylko znikanie? Nie żebym coś planował, ale zastanawiałem się jak to działa.W sumie dla Tesli jest to opłacalne, że referrale nie rozkładają się na więcej osób, tylko zbiera je mała grupa. Wiadomo, że tych milionów km nie wyjeżdżą, wiec Tesla nie wyda… 🤔😉
He he moim zdaniem powinieneś dostać oba profity ale to tylko moje zdanieTak to już jest, że interes korpo nigdy nie będzie zbieżny z interesem klienta. A tak z ciekawości zapytam też, może ktoś wie, jak dokładnie działa nowy system poleceń jak polecam Teslę sam sobie. Dostaję i zniżkę jako kupujący i kilometry jako polecający? Czy tylko znikanie? Nie żebym coś planował, ale zastanawiałem się jak to działa.
Ej no! Podpieprzyłeś mi avatar!He he moim zdaniem powinieneś dostać oba profity ale to tylko moje zdanie![]()
Wygląda na to, że jesteśmy podobniEj no! Podpieprzyłeś mi avatar!![]()