Przy wrzuceniu migacza pokazuje obraz z kamery na błotniku, nie wiem czy i to chodziJeszcze chcialem podpytać, bo ze nie park assist nie dziala to wiadomo, a monitorowanie martego pola podczas jazdy ? sa jakies sygnaly dzwiekowe, tudziedz na tablecie sie cos pojawia ?
Monitorowanie działa tak, że jak wrzucisz migacz i zaczynasz zjeżdżać, a coś na pasie obok jest za blisko to się podświetli na czerwono, zarówno linia jak i to coś.Jeszcze chcialem podpytać, bo ze nie park assist nie dziala to wiadomo, a monitorowanie martego pola podczas jazdy ? sa jakies sygnaly dzwiekowe, tudziedz na tablecie sie cos pojawia ?
Dlaczego tak "powinno być"? Moim zdaniem obecna funkcjonalność po włączeniu kierunkowskazu jest ok. Wystarczy włączać kierunkowskaz - to nie BMW - tutaj działająMartwe pole powinno być sygnalizowane bez migacza, jakąś lampką w lusterku lub na wyświetlaczu.
A nie ma tego na wizualizacji? Na przykład tutaj od 13:00. Moim zdaniem lampka w lusterku nic nie pomaga, bo i tak patrzysz w lusterko. Nie rozumiem tego systemu.Powinno być/miło jakby było/ wolałbym - lampka w lusterku informuje Cię, że coś nadjechało z tyłu czego ja nie widzę i mam o tym info np. przy pasach dojazdowych nie uruchamiam kierunku bo nie skręcam ale mam info, że coś tam jedzie. Wiem też, że wszystko powinienem widzieć szybciej niż czujnik![]()
Wizualizacja ma mały zasięg do tyłu. Poza tym nikt nie wie, na ile jest godna zaufaniaA nie ma tego na wizualizacji? Na przykład tutaj od 13:00. Moim zdaniem lampka w lusterku nic nie pomaga, bo i tak patrzysz w lusterko. Nie rozumiem tego systemu.