Tejże jest spoko, miałem podobne, pozytywne doświadczeniaa właściwie Tejże
Cześć umawiales się przez apke na serwis?🤔Cześć, ja również złego słowa nie mogę powiedzieć o obsłudze w salonie Tesli przy Radzymińskiej w Warszawie. Samochód odbierałem pod koniec listopada, nie miałem żadnych problemów z kontaktem przed odbiorem a sam odbiór w bardzo sympatycznym otoczeniu i atmosferze.
Inna rzecz, że znalazłem kilka mankamentów w wykończeniu/spasowaniu, umówiony jestem na wizytę w serwisie. Może się ktoś podzielić swoimi doświadczeniami w skuteczności usuwania/korygowania niedokładności montażu przez serwis w Warszawie?
Pozrawiam,
Krzysiek
Tak, przez apkę.Cześć umawiales się przez apke na serwis?🤔
U mnie poprawili spasowanie kilku elementów i kilka wymienili. Jak Pan Konrad (pozdrawiam) się tym zajął to wyszło bardzo dobrze. Dodatkowo wymiana poduszki kierownicy, lusterka wewnętrznego, zderzaka tylnego i szyby dachu. Szyba super, lepiej niż fabryka, ze zderzakiem długo się męczyli i poprawiali 3 razy. Praktycznie odebrałem jak już było ciemno, godzinę po oficjalnym zamknięciu serwisu. Nie miałem już serca, żeby chłopaków trzymać, więc lekko przymknąłem oko. Może poproszę o poprawienie następnym razem. Na razie nie planuje wizyty, bo wszystko co zgłosiłem zostało usunięte.Inna rzecz, że znalazłem kilka mankamentów w wykończeniu/spasowaniu, umówiony jestem na wizytę w serwisie. Może się ktoś podzielić swoimi doświadczeniami w skuteczności usuwania/korygowania niedokładności montażu przez serwis w Warszawie?
Dzięki za info, brzmi budującoU mnie poprawili spasowanie kilku elementów i kilka wymienili. Jak Pan Konrad (pozdrawiam) się tym zajął to wyszło bardzo dobrze. Dodatkowo wymiana poduszki kierownicy, lusterka wewnętrznego, zderzaka tylnego i szyby dachu. Szyba super, lepiej niż fabryka, ze zderzakiem długo się męczyli i poprawiali 3 razy. Praktycznie odebrałem jak już było ciemno, godzinę po oficjalnym zamknięciu serwisu. Nie miałem już serca, żeby chłopaków trzymać, więc lekko przymknąłem oko. Może poproszę o poprawienie następnym razem. Na razie nie planuje wizyty, bo wszystko co zgłosiłem zostało usunięte.
U mnie też prawy tylne drzwi są dołem jakby wklęsłe co powoduje że zbiera się tam brud. Niby drobiazg ale też się z tym umowie może to wyregulują, szczególnie że z lewej strony jest ok 😉Dzięki za info, brzmi budującoJa mam lekko przekręconą i po jednej stronie obniżoną klapę "Franka", schodek na łączeniu klapy bagażnika i dachu, podwiniętą uszczelkę tylnej szyby na wysokości lewego zawiasu i dziwne niespasowanie dolnych krawędzi tylnych drzwi względem progów. Przednie drzwi tworzą z progiem równiutką szczelinę i płaszczyznę a dolna krawędź tylnych jakby była łukowata tworząc z progiem poszerzający się ku tyłowi schodek i powiększoną w porównaniu do przodu szczelinę. Trochę kulawo to wygląda, mam nadzieję, że Pan Konrad da radę
Pozdrawiam,
Krzysiek