Koszt filtra Hepa Tesla Y 448 , robocizna 192. Serwis Tesla.Tylko ponosisz koszt części, podadzą Ci w wycenie zgłoszenia serwisowego.
Daj ss z wyceny w app Tesla. Zaraz to zgłoszę bo jak masz gwarancje to oprócz klocków i tarcz nie ma kosztów usługi.Koszt filtra Hepa Tesla Y 448 , robocizna 192. Serwis Tesla.
Zgłosiłem w aplikacji i to jest aktualne z tym że w serwisie. Nie zaproponowali mobilnego. Przebieg 77 tyś.Nie wiem - może piszesz prawdę a może... tylko tak ci się wydaje, a może... to po prostu nieaktualne info jest.
Moje jest z dzisiejszej rozmowy z mobilnym.
....i co to za robocizna, skoro mobilny przyjeżdża do HEPA za free? Dwie stówy za odkręcenie kilkunastu śrubek?
Może dlatego, że robisz inne rzeczy i podzielili 1h pacy proporcjonalnie.Zgłosiłem w aplikacji i to jest aktualne z tym że w serwisie. Nie zaproponowali mobilnego. Przebieg 77 tyś.
Zostawiłem tylko wymianę filtra .Cena 637,88 (filtr i robocizna). Nie zaproponowali mobilnego .Dochodzi dojazd do serwisu mam 250 km w jedną stronę.Może dlatego, że robisz inne rzeczy i podzielili 1h pacy proporcjonalnie.
taka sama cena za komplet filtrów w EPC jestZgłosiłem w aplikacji i to jest aktualne z tym że w serwisie. Nie zaproponowali mobilnego. Przebieg 77 tyś.