Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)

tokwi

Pionier e-mobilności
Dokladnie.
A robimy zawody kto zgadnie cene Junipera w standardowych wersjach ?
RWD - 215kzl
LR - 235kzl
Tak stawiam :)
Off topić:
Przypomina mi to ostatnie obstawianie z minionego czwartku, które wychodząc z biura zlapisalismy z kolegą na tablicy:
- jak będzie redukcja na Diagnostyce
- jaki będzie kurs na koniec 1 dnia notowan

:)

CODI

Fachowiec
Tesla defacto podniosła ceny nowego Y-ka (bez Launch). Znów powołam sie na Singapur SR RWD kosztuje 76 590 kiedy stary kosztuje 74 690 dolarów singapurskich. Opis na stronie jest niejednoznaczny bo wisi ten sam launch nad zwykła i podrasowaną wersją ale po parametrach widac wyraźnie ze ten SR RWD ma parametry identyczne ze zwykłym poza nieco wyższym zasięgiem.

krzyss

Pionier e-mobilności
Tesla defacto podniosła ceny nowego Y-ka (bez Launch). Znów powołam sie na Singapur SR RWD kosztuje 76 590 kiedy stary kosztuje 74 690 dolarów singapurskich. Opis na stronie jest niejednoznaczny bo wisi ten sam launch nad zwykła i podrasowaną wersją ale po parametrach widac wyraźnie ze ten SR RWD ma parametry identyczne ze zwykłym poza nieco wyższym zasięgiem.
No a co w tym dziwnego ?
Za rok znow beda tanie. Na razie jest efekt nowosci i producent odcina kupony. Kazdy tak robi.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Czy ktoś widział testy nowego modelu ? Powinny sie juz dostawy zaczynać w Chinach.
W Chinach dostawy mają ruszyć w marcu, podobnie jak u nas..

Jaceq

Pionier e-mobilności
Będąc dziś w Warszawie zahaczyłem o Ząbki. Zero tłumów, można było spokojnie obejrzeć auto. Na żywo robi super wrażenie. Mnie się podoba.