LR ma dostać mniejszą czy większą baterie
Niezle jaja… wszyscy liczyli na wieksza baterie wiec Ci zmniejszyli 😳
LR ma dostać mniejszą czy większą baterie![]()
pewnie plotki. Chociaż... a potem okaże się, że będzie 78 ale netto. i Tym prostym sposobem niezadowoleni będą zadowoleni, bo przecież mieli pomniejszyć.... . Stara zagrywka.Niezle jaja… wszyscy liczyli na wieksza baterie wiec Ci zmniejszyli 😳
Cos tu nie gra…
Jeśli liczysz na finansowanie to wg mnie bez szans na podobne dla nowego modelu w horyzoncie pół roku. Kupowanie innego auta zeby czwkac na obniżkę to też kiepski interes.Cześć,
Stoję przed decyzją o zakupie tesli Y ale nie wiem co zrobić, aktualnie jest bardzo dobre finansowanie starych modeli Y bo 0,99% - to kredyt za darmo. Czy spotkaliście się może z tym że takie promocje były wcześniej jak wchodziła nowa tesla 3 i w Y ? Bo może za pół roku też będzie taka promocja i lepiej jeszcze wstrzymać się z zakupem. Dofinansowanie Mój elektryk jest jeszcze przez cały rok wiec czasu na skorzystanie zostało dużo.
I stoję na rozdrożu, czy lepiej poczekać, a teraz kupić przejściowo inny samochód (lub zostanie dla żony - znalazłem MG EHS za 82 tyś. zł plug in) czy brać tego przedliftowego teraz.