Jeśli na telefonie to kliknij cene, jest strzalka z rozwinięciem opcji.cena jest brutto, rata jest netto a 1. wpłata nie wiadomo
@nabrU @Łukasz Bigo Może już czas na utworzenie podforum dla Junipera i przeniesienie wątku?
tak robię ale nie jest napisane netto czy brutto i nie ma kwoty wykupuJeśli na telefonie to kliknij cene, jest strzalka z rozwinięciem opcji.
Lewy dolny róg.
Na komputerze gdzies na dole i ta sama zasada. Wszystko co chcesz. A czy najtaniej to nie koniecznie tak musi być.
Leasing to zwykle netto. Kredyt to brutto.tak robię ale nie jest napisane netto czy brutto i nie ma kwoty wykupu
no dobra, ale czemu nie podają kwoty wykupu, dzwoniłem do tego leasingu ale nikt nie odbieraLeasing to zwykle netto. Kredyt to brutto.
Musisz się przejść do nich - na stronie nic mi się nie spinało jak kiedyś liczyłem. A czy jest niższe - popytaj pośredników, jest kilku wyspecjalizowanych w Teslach i ogólnie EV.tak robię ale nie jest napisane netto czy brutto i nie ma kwoty wykupu
A co/ile trzeba ojcu prowadzącemu przekazać, żeby Ci nadał uprawnienia kardynalskie?Tylko Ojciec Redaktor ma takie uprawnienia.
Zwróć uwagę na terminy dostawy - tylko AWD ma marzec 2025, LR RWD ma już czerwiec.To jaki zamawiać? LR AWD biały czy LR RWD srebrny? podobna cena