Tak. Leasing od Santandera. Niestety trzeba wykupić od nich GAP za 140zl/msc (drożej niż rynkowo). A tak to nie ma co narzekać na santanderatolko 0.99??
A na ile lat jest ten GAP i jaka jest kwota wypłaty przy realizacji ubezpieczenia?Tak. Leasing od Santandera. Niestety trzeba wykupić od nich GAP za 140zl/msc (drożej niż rynkowo). A tak to nie ma co narzekać na santandera
GAP płatny co miesiąc na cały okres leasingu. Rzekomo kwota z faktury do wypłaty, ale jak coś to niech mnie ktoś poprawi.A na ile lat jest ten GAP i jaka jest kwota wypłaty przy realizacji ubezpieczenia?
Każdy gap podaje maksymalną kwotę dopłaty.GAP płatny co miesiąc na cały okres leasingu. Rzekomo kwota z faktury do wypłaty, ale jak coś to niech mnie ktoś poprawi.
A to nie jest tak ze doplacaja roznice ?Każdy gap podaje maksymalną kwotę dopłaty.
Teoretycznie tak, ale miałem wgląd do siatki propozycji na GAP fakturowy, gdzie podali kwoty maksymalne wypłaty i zakresy wartości faktur, od czego zależała tez składka (ciekawostka - czym wyższa faktura to wyższa składka przy tej samej kwocie maksymalnej wypłaty - dlaczego mnie to nie dziwi?😉).A to nie jest tak ze doplacaja roznice ?
Myslalem ze do 100% wartosci przedmiotu, ale w sumie umowy na GAPa nie przeczytalem![]()
Byłem w Katowichch przejechałem sie Y jest twardy i ciężki czuc te 2t .Ale taka przejażdżka to nic nie daje trzeba trochę pojeżdzić żeby moc coś powiedzieć.