A ile ważysz ?Tesla Y wrzesień 2022 rok. Przyspieszenie fotele skrapia, hamowanie fotele skrzypią. Jazda po kostce nie do zniesienia.
Czy ktoś ma wiedzę jak rozwiązać ten problem?
A ile ważysz ?Tesla Y wrzesień 2022 rok. Przyspieszenie fotele skrapia, hamowanie fotele skrzypią. Jazda po kostce nie do zniesienia.
Czy ktoś ma wiedzę jak rozwiązać ten problem?
W 99% przypadków hałas dochodzi z tych bolców mocujących zagłówki - wchodzą w miejsca w fotelu i zamiast trzymać się sztywno to się przesuwają. U niektórych dodatkowo zsuwa się plastik (takie jakby oringi) który powinien utrzymywać bolce.Jakaś aktualizacja? Problem się pojawił u mnie a jestem cholernie wrażliwy na takie dźwięki a zarazem mam dwie lewe ręce wiec samemu nic nie zrobię 😡
Polecam:U mnie prawa tylna kanapa zatrzeszczy ale to chyba bardziej ten skaj o coś ociera. Z przodu nic się nie dzieje.
Udało Ci się naprawić stuki w zawieszeniu? Ja u siebie też słyszę z lewej strony. Byłem w Ząbkach ale mi tego nie naprawili,U mnie coś brzęczy po lewej stronie z przodu. Takie metalowe brzęczenie. Guma
Skrzypi o skło czasem. Pukanie w zawieszeniu po lewej stronie jakby samochód przejechał już 100k. Mam 3.5k na odo
Zlokalizowałeś świerszcza?U mnie prawa tylna kanapa zatrzeszczy ale to chyba bardziej ten skaj o coś ociera. Z przodu nic się nie dzieje.