Thule 926 problem z wtyczka

Koshotzkee

Zadomawiam się
Cześć. Mam problem z podpieciem świateł do bagażnika rowerowego thule926. Wtyczka bagażnika jest niekompatybilne z gniazdem w juniperze. Czy może ktoś mial ten sam problem i może polecić przejściówkę?

Last edited:

KrzysztofFly

Moderator
Cześć. Mam problem z podpieciem świateł do bagażnika rowerowego thule926. Wtyczka bagażnika jest niekompatybilne z gniazdem w juniperze. Czy może ktoś mial ten sam problem i może polecić przejściówkę?
Podeślij zdjęcie gniazda w samochodzie i wtyczki którą masz przy bagażniku, będzie nam łatwiej podpowiedzieć w czym tkwi problem.

JED 3City

Fachowiec
JA mysle, ze zle wkladasz - ta "podstawka" od wtyczki na godzine trzecia, wsuwasz wtyczke i przekrecasz w prawo, gdy ta podstawka prawie spotka sie z klapka gniazdka w Tesli.

TomaszNow

Zadomawiam się
Też mialem z tym problem w Higlandzie. Ale ostatecznie (po rozłożeniu kocyka) i położenia się na ziemi, udało się :) Ni etrzbe żadnej przejściówki.

Koshotzkee

Zadomawiam się
No ja też już na ziemi leżałem, walczyłem i problemem jest wtyczka w bagażniku thule, albo kształt gniazda w juniperze. Te bolce to jakoś kurde na odwrót niż w moim poprzednim

Koshotzkee

Zadomawiam się
Zrobiłem jeszcze raz. Gleba, szarpanie i jednak zaskoczyło. Dzięki za radę. 😉 Temat zamykam.

Attachments

• 17518058935782692750240402617086.jpg
    17518058935782692750240402617086.jpg
    1,1 MB · Liczba wyświetleń: 7