TM3 białe wnętrze

Robmal

Posiadacz elektryka
Cześć.
Widzę, że od spodni (szczególnie jeansów) barwi się fotel kierowcy. Czy u Was jest podobnie i jak sobie z tym radzicie.
Woda z mydłem dała słaby efekt.
Czy po zakupie zabezpieczaliście czymś fotele i czym

Robmal

Posiadacz elektryka
Daliście czadu z odp. zakładam, że macie czarny środek i raczej brak takich problemów.
Celowo nie pisałem o skórze bo to nawet koło tego nie stało.

domingo

Fachowiec
Mam białe wnętrze, ale dżinsów nie noszę więc niczego takiego nie zauważyłem.
Ale że jestem fanem jasnych wnętrz to interesowałem się czy w Tesli można to jakoś zaimpregnować i czyścić... dowiedziałem się tyle, że ta "skóra" jest winylowa, czyli plastik. Nie impregnuje się tego, a czyścić można teoretycznie wszystkim. Oczywiście producent się broni i ględzi o jakiś małych dodatkach mydełek.
Myślę, że jakimś APC (na początek bardzo rozcieńczonym) spokojnie to wyczyścisz.

Relevant

Fachowiec
Mi się zrobiły dwie jakieś zielone plamki, trawa czy tam inny szpinak z pizzy. Woda nie zadziałała, woda z mydłem nie zadziałała, środek do czyszczenia skór sztucznych Poliboy nie zadziałał. Rozważam chusteczki do niemowlęcej pupy jeszcze, ktoś w internecie czyścił spożywczym olejem kokosowym (!). Jak się czegoś dowiesz @Robmal to daj znać.

ELuk

Pionier e-mobilności
Jak to tapicerka siedzeń vinylowa/plastikowa ? 😱
Przecież miała być vegańska, czyli z jakiejś trawy morskiej czy z kukurydzy !🧐
Można to reklamować jako niezgodność produktu z opisem ? 😉

Michal

Moderator
Tesla nie dość, że zadaje szyku na drodze, to też ludzi odchamia :D
Może też następną wezmę z białym wnętrzem, to w końcu zacznę chodzić w garniturach :D