TM3 - Letnie opony z wygłuszeniem

solik

Pionier e-mobilności
Okazuje sie ze Falkeny letnie rowniez sie sprawdzaja:

Wczoraj mialem awaryjne hamowanie TM3 i faktycznie dobre ma hamulce :) a zwierzatko pobieglo cale i zdrowe dalej.

solik

Pionier e-mobilności
ja mam ten tryb ze 10 minut nagrywa i nadpisuje, raczej go juz nie bedzie ale zobacze ;d

Michal

Moderator
Wczoraj mialem awaryjne hamowanie TM3 i faktycznie dobre ma hamulce :) a zwierzatko pobieglo cale i zdrowe dalej.
Ja w piątek miałem awaryjne hamowanie - "zwierzątko" też pobiegło dalej całe i zdrowe, ale głupie było, przydałby się zakaz rozmnażania ;)

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Uf...coś ze światĺami ? Bylo wczesne żółte dla kierowcy . Ciekawe czy bylo zielone dla pieszego.
Ten co projektował cykl świateł, nie przewidział odejscia Tesli.
Niestety nie od obrony w Sądzie. , żólte przed pierwszy przejściem.

Screenshot_20220523-132713_Brave.jpg

Last edited:

Michal

Moderator
Piesi mieli czerwone. Podejrzewam, że ruch z naprzeciwka mógł dostać czerwone trochę wcześniej i ten "szeryf" uznał, że za długo już nie było zmiany na zielone dla pieszych i on weźmie sprawy w swoje ręce...

Pomarańczowe miałem dosłownie 1m przed wjazdem na skrzyżowanie i to bardziej obserwowałem tego dekla niż światła, bo widziałem co się święci. Twoim zdaniem powinienem się zatrzymać przed drugim przejściem i zablokować wjazd dla drogi z lewej?

Bronek

Pionier e-mobilności
Wiesz po fakcie , to każdy mądry . Nie było drugich swiateł ( tam gdzie ta czewrwon a krecha? )
Sam wilokrotnie nie rozjechałem kilku na pasach , tylko fart mnie uratował lub ich ? . Normalka .

Ale to nagranie jest raczej obciążające. Sama Twoja wątpliwość co jest priorytetem wyjazd czy pieszy , była by też taka . Bo co ważniejsze baba czy facet czy płynność jazdy .
Lepiej tego tak nie tłumaczyć.

Michal

Moderator
Świateł było tyle co widać na filmie:
1653306603920.png

Pomarańczowe zapaliło się jak już przód auta był za linią zatrzymania, a ten gość ani razu nie spojrzał w lewo (pewnie angol :p). Na bocznych kamerkach widać, że cały czas świeci się czerwone dla pieszych.

Nic nie będę usuwał, bo nie uważam, że zrobiłem coś źle.