TM3 LR 2022 - Ktoś chętny na podmianę dekorów front + boki z drewna na białe alu?

klinik

Zadomawiam się
Cześć wszystkim,
Nietypowy temat. Wybrałem w swoim TM3 LR 2022 białe wnętrze. Tak jak białe fotele wybrałem w premedytacją, tak dekorów z białego alu nie zniosę. Lubię drewko.

Czy ktoś chętny na swap ? Mam białe ALU potrzebuję decory "drewniane"
decor1.png
decor2.png

gim-kg

Pionier e-mobilności
Chyba najlepszym wyjściem dla ciebie będzie oklejenie. Do czarnego wnętrza te białe dekory zupełnie nie będą pasować.

klinik

Zadomawiam się
Chyba najlepszym wyjściem dla ciebie będzie oklejenie. Do czarnego wnętrza te białe dekory zupełnie nie będą pasować.
Najpierw wybrałem drogę "Zapytaj, a może ktoś coś".
W planach jest i tak kupienie w Ząbkach "drewnianych". Co dziwne nówki kosztują mniej w Tesli niż używki na alledrogo.

A to czy coś pasuje czy nie to zawsze ocena indywidualna. Zajmuję się instrumentami i lepiej używać zwrotu "Według MNIE to nie pasuje" :)
Każdy wybiera według własnych kryteriów.

klinik

Zadomawiam się
0ja mam takie samo zdanie i nie mówię tego złośliwie
Ja nie chcę białych dekorów, tylko drewniane.
Zamówię podmiankę w Tesli.
Drewno + białe siedzenia są dla mnie ok. Takie chciałem mieć w Volvo, no ale cóż...

Odnośnie kolorów i ich zestawienia uważam, że nie ma "obiektywnie", tylko zawsze subiektywnie. Są zasady koła kolorów przeciwstawnych i całe mnóstwo innych. Jak je znasz to je możesz łamać. To, że inni ich nie znają nie oznacza, że nie mogą ich łamać nieświadomie. Pracuję z instrumentami, także z ich zleceniem do customizacji. Tam nie ma czegoś takiego jak "niedopasowanie". Jest wyłącznie dopasowanie do tego jak chce właściciel lub potencjalny nabywca i reszta nie ma znaczenia.

tomwroclaw

Fachowiec
Kup sobie nalepki i oklej. Mi właśnie dotarła do środka taka. B.dobra jakość i struktura też zachowana (nie jest płaska)

Attachments

• 1646676386119611961000524925631.jpg
    1646676386119611961000524925631.jpg
    2,8 MB · Liczba wyświetleń: 67
  • 16466764467004413114296300985972.jpg
    16466764467004413114296300985972.jpg
    2,3 MB · Liczba wyświetleń: 54

rawier

Posiadacz elektryka
§ Cześć, możemy porozmawiać o swapie :)
Cześć wszystkim,
Nietypowy temat. Wybrałem w swoim TM3 LR 2022 białe wnętrze. Tak jak białe fotele wybrałem w premedytacją, tak dekorów z białego alu nie zniosę. Lubię drewko.

Czy ktoś chętny na swap ? Mam białe ALU potrzebuję decory "drewniane"

kaziwich

Posiadacz elektryka
Najpierw wybrałem drogę "Zapytaj, a może ktoś coś".
W planach jest i tak kupienie w Ząbkach "drewnianych". Co dziwne nówki kosztują mniej w Tesli niż używki na alledrogo.

A to czy coś pasuje czy nie to zawsze ocena indywidualna. Zajmuję się instrumentami i lepiej używać zwrotu "Według MNIE to nie pasuje" :)
Każdy wybiera według własnych kryteriów.
Ile kosztuje w Tesli drewniany dekor?
Podrzucisz fote jak to teraz wyglada na tle bialych foteli?
Tak na marginesie - ten bialy to chyba plastik, a nie alu?