Najpierw wybrałem drogę "Zapytaj, a może ktoś coś".Chyba najlepszym wyjściem dla ciebie będzie oklejenie. Do czarnego wnętrza te białe dekory zupełnie nie będą pasować.
Niedopasowanie może być obiektywne, nawet jeśli nie każdy to widzi.A to czy coś pasuje czy nie to zawsze ocena indywidualna. Zajmuję się instrumentami i lepiej używać zwrotu "Według MNIE to nie pasuje"
Każdy wybiera według własnych kryteriów.
ja mam takie samo zdanie i nie mówię tego złośliwieChyba najlepszym wyjściem dla ciebie będzie oklejenie. Do czarnego wnętrza te białe dekory zupełnie nie będą pasować.
Ja nie chcę białych dekorów, tylko drewniane.0ja mam takie samo zdanie i nie mówię tego złośliwie
Cześć wszystkim,
Nietypowy temat. Wybrałem w swoim TM3 LR 2022 białe wnętrze. Tak jak białe fotele wybrałem w premedytacją, tak dekorów z białego alu nie zniosę. Lubię drewko.
Czy ktoś chętny na swap ? Mam białe ALU potrzebuję decory "drewniane"
Napisałem na priv§ Cześć, możemy porozmawiać o swapie![]()
Ile kosztuje w Tesli drewniany dekor?Najpierw wybrałem drogę "Zapytaj, a może ktoś coś".
W planach jest i tak kupienie w Ząbkach "drewnianych". Co dziwne nówki kosztują mniej w Tesli niż używki na alledrogo.
A to czy coś pasuje czy nie to zawsze ocena indywidualna. Zajmuję się instrumentami i lepiej używać zwrotu "Według MNIE to nie pasuje"
Każdy wybiera według własnych kryteriów.