TM3 Standard Range Plus - Dostawa Wrzesień 2021

czarownik

Nowy na Forum
Cześć! Zauważyłem, że jest osobny wątek na forum dot. TM3 Performance z dostawą sierpniową, więc postanowiłem założyć również jeden dla wszystkich, którzy zamówili wersję Standard Range Plus. Jestem ciekaw ile osób stąd zdecydowało się na tę wersję i czy mieliście już jakiś kontakt ze strony Tesli.

W moim przypadku jak na razie cisza, ale też dopiero co zamówiłem kilka dni temu, więc raczej zdziwiłbym się gdyby było inaczej. Jeżeli macie już VIN i/lub wyznaczoną datę dostawy to będę wdzięczny gdybyście mogli również napisać ile czasu upłynęło od daty zamówienia do otrzymania tych informacji. :)

Last edited:

czarownik

Nowy na Forum
Update 17.08.2021 -> przydzielili mi dzisiaj VIN (znalazłem w źródle strony) i data dostawy teraz wyświetla się jako 3-17 września, więc jest progres! Jak tam u innych - czeka ktoś też teraz na wrześniową dostawę SR+?

gim-kg

Pionier e-mobilności
5 szt. białych MIC z czarnym wnętrzem już jest w salonie

Attachments

• 4242DF65-F09B-4EC8-9BB2-6D507F003927.jpeg
    4242DF65-F09B-4EC8-9BB2-6D507F003927.jpeg
    2,9 MB · Liczba wyświetleń: 128
  • BD1157F3-2F4C-47B7-AB80-1ED6720BE573.jpeg
    BD1157F3-2F4C-47B7-AB80-1ED6720BE573.jpeg
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 127

czarownik

Nowy na Forum
Mój z odbiorem na 21 sierpnia i nadal brak faktury. Dodzwonić się nie sposób.
To już rzeczywiście trochę słabo z ich strony. Rozumiem, że to Tesla i odbiory trwają itp., ale jednak kupujemy auto za ponad 200k, to mogliby minimalnie zainwestować w ludzi do telefonicznej obsługi klienta. Nie mniej jednak ja bym próbował dzwonić w okolicach 13 i po prostu wybrać zostawić na głośniku i czekać, po 5-7 minutach ktoś się zwykle zgłosi ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
To już rzeczywiście trochę słabo z ich strony. Rozumiem, że to Tesla i odbiory trwają itp., ale jednak kupujemy auto za ponad 200k, to mogliby minimalnie zainwestować w ludzi do telefonicznej obsługi klienta. Nie mniej jednak ja bym próbował dzwonić w okolicach 13 i po prostu wybrać zostawić na głośniku i czekać, po 5-7 minutach ktoś się zwykle zgłosi ;)
TO zdziwisz sie jak bedziesz musial cos zrobic powazniejszego w serwisie dopiero :p

czarownik

Nowy na Forum
TO zdziwisz sie jak bedziesz musial cos zrobic powazniejszego w serwisie dopiero :p
Na szczęście raczej jeśli już to będę uderzał do serwisu w Amsterdamie, gdzie chyba mają większe moce przerobowe, ale słyszałem już sporo historii o serwisie w Warszawie.

marmlo

Zadomawiam się
Dodzwoniłem się dziś. Za drugim sygnałem miła pani odebrała i wszystko co chciałem się dowiedzieć to już wiem.