krzyss
Pionier e-mobilności
Wygladaja koszmarnie na aucie. Jak chcesz sprzedam komplet nowych za 60.-Ale że co, z tymi białymi coś nie tak? Czy to kwestia gustu. Być może kolor schodzi od kamieni i piachu spod kół.
Wygladaja koszmarnie na aucie. Jak chcesz sprzedam komplet nowych za 60.-Ale że co, z tymi białymi coś nie tak? Czy to kwestia gustu. Być może kolor schodzi od kamieni i piachu spod kół.
Dobra biorę, nie będe musiał czekać na przesyłkę od chińczyka. Zobaczę przynajmniej przez zimę jak to działa. A co do wyglądu to się okaże. Jak to załatwimy?Wygladaja koszmarnie na aucie. Jak chcesz sprzedam komplet nowych za 60.-
To do białego najlepiej czarne? To chińskich nie polecasz? Ja właśnie czekam na rejestrację i zbieram akcesoria właśnie z Chin, a chlapacze jakie polecasz?Nie zamawiaj bialych, i te chinskie rysuja lakier.
Napisalem widomosc.Dobra biorę, nie będe musiał czekać na przesyłkę od chińczyka. Zobaczę przynajmniej przez zimę jak to działa. A co do wyglądu to się okaże. Jak to załatwimy?
Mi sie biale nie podobaja na bialym. Za bardzo je widac.To do białego najlepiej czarne? To chińskich nie polecasz? Ja właśnie czekam na rejestrację i zbieram akcesoria właśnie z Chin, a chlapacze jakie polecasz?
Ale jakie zamówić? Mam na razie te fabryczne.mają chlapacze od czerwca chyba ale zamów koniecznie bo te fabryczne są raczej zabawne i bardzo długie. z doświadczenia osobistego: nie montuj za tylnymi kołami tylko wymień te za przednimi
A jest oświetlenie na nogi? Wiem, że się nie świeci ale czy fizycznie jest zamontowane.Ja odebrałem w sobotę i wszystko super, ciężko znaleźć jakiekolwiek niedociągnięcia
jakie chcesz, ja kupiłem https://www.greendrive-accessories....a-model-3-3701388101248.html#/1293-color-blueAle jakie zamówić? Mam na razie te fabryczne.