TM3LR zamówiona 13.10.2021 - Dostawa w grudniu 2021

chewbacca

Posiadacz elektryka
Dziś dzwonili z Tesli, 24 listopada auto będzie u nich na placu, ale Pani powiedziała że często zdarza się że przyjeżdżają szybciej.
Ciekawe to jest. Ja zamawiałem swoją kilka dni przez Tobą (jakoś chyba 9.10) też białą LR. I do tej pory się nikt do mnie nie odezwał. Brak też VIN'u (zarówno oficjalnego jak i w źródle strony).... Jedyna różnica jest taka, że do tej pory nie wybrałem rodzaju płatności. Ale z tego co rozumiałem (po rozmowie z działem sprzedaży) to nie muszę tego robić.

usrobo

Posiadacz elektryka
Ciekawe to jest. Ja zamawiałem swoją kilka dni przez Tobą (jakoś chyba 9.10) też białą LR. I do tej pory się nikt do mnie nie odezwał. Brak też VIN'u (zarówno oficjalnego jak i w źródle strony)....
u mnie to samo ...

Sfotek

Posiadacz elektryka
Wow - no to super, to czas ogarniać leasing i reszte ( może jeszcze zdążysz wrócić na letnich :). Czy widzisz to na stornie ... czy nadal VIN jest ukryty i strona milczy.

PS dzisiaj dostałem fajną ofertę na ubezpieczenie AC and OC z PZU od ElectriMobility.store - warto sprawdzić vs to co oferuje leasingobiorca.

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
Ciekawe to jest. Ja zamawiałem swoją kilka dni przez Tobą (jakoś chyba 9.10) też białą LR. I do tej pory się nikt do mnie nie odezwał. Brak też VIN'u (zarówno oficjalnego jak i w źródle strony)....
jakoś specjalnie personalizowaną tj. hak, białe wnętrze, inne felgi ??

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
Wow - no to super, to czas ogarniać leasing i reszte ( może jeszcze zdążysz wrócić na letnich :). Czy widzisz to na stornie ... czy nadal VIN jest ukryty i strona milczy.

PS dzisiaj dostałem fajną ofertę na ubezpieczenie AC and OC z PZU od ElectriMobility.store - warto sprawdzić vs to co oferuje leasingobiorca.
na stronie nic się nie zmieniło, a VIN tylko w kodzie strony.