TM3LR zamówiona 13.10.2021 - Dostawa w grudniu 2021

chewbacca

Posiadacz elektryka
raczej odbieram.
przy przełożeniu nie wiadomo co będzie z ceną LR i kiedy będzie nowa dostawa, a jest szansa że dopłaty będą zwracane.
A to nie jest tak, ze jakbyś teraz przełożył (w momencie jak do Ciebie zadzwonili umowic się na odbiór) to masz przełożony odbiór na kolejna dostawę (czyli zapewne luty) i gwarancje ceny taka, jaka jest aktualnie?

ciastek

Pionier e-mobilności
A to nie jest tak, ze jakbyś teraz przełożył (w momencie jak do Ciebie zadzwonili umowic się na odbiór) to masz przełożony odbiór na kolejna dostawę (czyli zapewne luty) i gwarancje ceny taka, jaka jest aktualnie?
Dokładnie tak wyglądało to u mnie, gdy odmówiłem odbioru w Q3. EDIT: Nikt mi ceny nie gwarantował, ale nie zmieniła się gdy w Q4 podnieśli ceny.
Co do VIN - w jednym zamówieniu wybrałem sposób płatności i VIN pojawił się następnego dnia, w drugim nie wybrałem i VINu nie ma.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Wnioski na dopłaty dla działalności gospodarczej bedzie można składać od 22.11.2021. Praktycznie TM3 wyjdzie 218tys. Chyba oferta rewelacyjna biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny 😄. Dobrze że, zmieniłem na podstawową wersję. Dzisiaj rozmawialem z serwisem i bedzie można dołożyć u nich hak bez utraty gwarancji ale to po odbiorze.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Przecież cennikowo TM3 kosztuje 219990zł. Po dotacjach będzie albo w okolicy 200tys albo 190tys (w zależności od kwoty dopłaty).
Nie dopisałem że mam zamówionego Long Range w standardowej specyfikacji tj. biała czarne wnętrze. W PL ma być 17.11 czyli najlepiej żeby faktura była po 22.11 ze względu na dotacje.

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
Wnioski na dopłaty dla działalności gospodarczej bedzie można składać od 22.11.2021. Praktycznie TM3 wyjdzie 218tys. Chyba oferta rewelacyjna biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny 😄. Dobrze że, zmieniłem na podstawową wersję. Dzisiaj rozmawialem z serwisem i bedzie można dołożyć u nich hak bez utraty gwarancji ale to po odbiorze.
wydaje mi się że tutaj nie chodzi o leasingi