Ostatnia cena zwykłego X sprzed roku to 515k, więc wątpię. Dziwny ten podział kwot.Czy z tego podziału kwot można wywnioskować ze zwykly X będzie dało się dostac poniżej 400k?![]()
Ostatnia cena zwykłego X sprzed roku to 515k, więc wątpię. Dziwny ten podział kwot.Czy z tego podziału kwot można wywnioskować ze zwykly X będzie dało się dostac poniżej 400k?![]()
Zwykły może i tak ale go nie ma, a będzie dopłata za LR. Tak jest przy zakupie TM3 podstawowa cena z TM3 i dopłata za LR.Czy z tego podziału kwot można wywnioskować ze zwykly X będzie dało się dostac poniżej 400k?![]()
Rzeczywiście, moja Tesla płynie tym samym statkiem. Czyli pewnie najszybciej 3-4 grudnia w Polsce plus 2 tygodnie na zwolnienie z akcyzy? Czyli raczej prezent zaraz przed świetami?Jak macie vin to https://www.hoeghautoliners.com/my-cargo
Auta będą dopiero 2.12 ale w porcie
View attachment 7528
Oni teraz daja oswiadczenie ze maja zaswiadczenie o zwolnieniu.. i na tej podstawie rejestrujesz, a wlasciwy dokument dostajesz potem i przedkladasz go w urzedzie przy odbiorze twardego dowodu..Rzeczywiście, moja Tesla płynie tym samym statkiem. Czyli pewnie najszybciej 3-4 grudnia w Polsce plus 2 tygodnie na zwolnienie z akcyzy? Czyli raczej prezent zaraz przed świetami?
EDIT: Coś pomieszałem, jest tydzień na zwolnienie z akcyzy. Czyli najszybciej powiedzmy 10 grudnia, realnie pewnie 12-16 grudnia.
Dane statku dla HOEGH TRANSPORTER
Znak wywoławczyLAKO7
Flaga Norwegia
Tonaż brutto57757
Nośność ( t )21400
Długość ( m )199,98
Budowa ( rok )1999
KonstruktorSTATEK GDYNIA
Stocznia GDYNIA