TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Bronek

Pionier e-mobilności
Uff. Dokumenty dzisiaj wysłali mam TNT tracking. Jutro mają być. Środa rejestracja i... cdn
Oponki też dotrą do Kolegi rav i Jego wiekoduszność jest wieka, bo Jemu coś się dostawa opóźnia, a zawiezie moje do Ząbek.

thundabyr

Zadomawiam się
Uff. Dokumenty dzisiaj wysłali mam TNT tracking. Jutro mają być. Środa rejestracja i... cdn
Oponki też dotrą do Kolegi rav i Jego wiekoduszność jest wieka, bo Jemu coś się dostawa opóźnia, a zawiezie moje do Ząbek.
Do mnie też wysłali dzisiaj... opony bóg wie gdzie są - zamówiłem bezpośrednio na ich adres.

Bronek

Pionier e-mobilności
Aż się, prosi by w Q4 i może i Q1 zrobić interes na oponach. Jeśli nie można w samej Tesli, to bym to robił na parkingu, mobilna wymiana opon. Gdybym zaczynał..... już bym dzwonił do kumpli z warsztatami (mam kilku). Jak nie tam to naganiaczy bym wysłał..
Nie jest to coś wielkiego ale pecunia non olet.. Biznes jak znicze przy cmentarzu

krzyss

Pionier e-mobilności
Tyle ze wulkanizacja to taki sredni biznes.
Oczywiscie idzie na tym zarobic ale to ciezka praca i latwo cos spierdzielic.
Zwlaszcza jak jedna opona kosztuje 1000, czujnik po 400, a felgi po 1000-3000szt.
Ale w tesli smiesznie ze oni tego nie sa w stanie ogarnac nawet za duza kase… ciekawi mnie ilu z was sie odbije od drzwi z tymi oponami :)

rav

Posiadacz elektryka
Opony już odebrałem, można powiedzieć że mam już kawałek tesli w garażu ;)

IMG_1103.jpg