TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Doktor

Posiadacz elektryka
Odpowiadając na poprzednie - przyspieszenie testowałem „tylko” normalnie spod świateł, bez dragstrip mode i aż mnie podniosło wzdłuż oparcia, myślałem, że wypadnę górą z fotela.
Co do odprysków - trochę precyzyjniej mówiąc, znalazłem 2-3 odpryski do polerki, 3-4 ubytki do zaprawki (po prostu takie dziurki, jakby lakieru im zabrakło) i jedną ryskę. Wszystko bardzo, bardzo małe, ale jednak jest.

krzyss

Pionier e-mobilności
Odpowiadając na poprzednie - przyspieszenie testowałem „tylko” normalnie spod świateł, bez dragstrip mode i aż mnie podniosło wzdłuż oparcia, myślałem, że wypadnę górą z fotela.
Co do odprysków - trochę precyzyjniej mówiąc, znalazłem 2-3 odpryski do polerki, 3-4 ubytki do zaprawki (po prostu takie dziurki, jakby lakieru im zabrakło) i jedną ryskę. Wszystko bardzo, bardzo małe, ale jednak jest.
Powinni dawac pasy 5 punktowe chyba :)

Doktor

Posiadacz elektryka
25C1F694-28C8-416B-AFB9-D97721D12A0B.png
W zamian za odbiór w drugiej połowie grudnia 2022 chcą dać 10.000km na SuC. Miło. Tylko napisali to po angielsku i w tytule jest mowa o Modelu 3. Także nie wiem, czy dostanę. W sądzie pewnie bym wygrał batalię o te kilometry :)

ELuk

Pionier e-mobilności
Te odpryski to może stąd, że auta wiozą na lawecie bez zabezpieczenia lakieru (folii), z tego co widziałem. 🤔
Trochę słabo jak na tą cenę. Po drodze mogą złapać wiele uszkodzeń… ☹️