TMY czarna tapicerka z białymi pokrowcami

cooler

Pionier e-mobilności
A jak te pokrowce się mają w kontekście bocznych poduszek powietrznych? Nie będą przeszkodą?

Ciekawe, ale chyba będą przeszkodą, teraz już wiem dlaczego te moje pokrowce miały te wycięcia po bokach fotela
1733269070672.png
  1. United States only: Knee airbag
  2. Front airbags
  3. Seat-mounted side airbags
    Note
    Your vehicle also has a seat-mounted airbag on the inside portion of the driver's seat.
  4. Curtain airbags

pmlody

Pionier e-mobilności

Zigi Hynes

Zadomawiam się
Daj sobie spokój z zamawianiem białej. Tutaj masz białe pokrowce na wszystko, z wentylacją;
https://pl.aliexpress.com/item/1005007502967271.html
Kupiłem z tego linka. Opis lakoniczny, na zdjęciach całe auto białe, przednie i tylne fotele, podłokietnik. Przyszło mi tylko 6 elementów na przednie fotele, (2x skóra pod tyłek, 2x oparcia i 2x zagłowek) :( Na wiosnę jak się będzie robić gorąco i priorytetem stanie się ochrona tylnej części ciała przed oparzeniem a nie wygląd auta, to spróbuje założyć.

Gilim

Zadomawiam się
Kupiłem z tego linka. Opis lakoniczny, na zdjęciach całe auto białe, przednie i tylne fotele, podłokietnik. Przyszło mi tylko 6 elementów na przednie fotele, (2x skóra pod tyłek, 2x oparcia i 2x zagłowek) :( Na wiosnę jak się będzie robić gorąco i priorytetem stanie się ochrona tylnej części ciała przed oparzeniem a nie wygląd auta, to spróbuje założyć.
Jak wybrałeś w opcjach zakupu tak Ci przyszło. Jak z jakością ?

Zigi Hynes

Zadomawiam się
Jak wybrałeś w opcjach zakupu tak Ci przyszło. Jak z jakością ?
Wybrałem żle, powinienem kliknąć drugą lub trzecią ikonkę. Teraz to widzę, to są pełne opcje. Jakość wydaje się być na wysokim poziomie. Szycia perfekcyjne i zabezpieczone od wewnętrznej strony, materiały w dotyku super, ekoskóra z perforacją idealnie biała bez żadnych skaz. Zamieszczam post jako ostrzeżenie aby ktoś, jak ja, nie zasugerował się fotkami, gdyż w opisie nie ma, co się skałada na zakup w danej opcji.