TMY RWD, 2023r, FV23%

ArturEV

Zadomawiam się
Przymierzam się do sprzedania TMY RWD.
Auto odebrałem koniec marca 2023r z Ząbek.
Bezwypadkowe i bezszkodowe.
Biała bez żadnych dodatków.
Wnętrze czarne.
Świeżo po przeglądzie w ASO Tesli w Poznaniu - wymiana wszystkich filtrów i kontrola.
Cena 130 tyś PLN netto FV23% -> Nowa cena 149 PLN brutto FV23%
Okolice Poznania.
Przebieg jak na foto:
View attachment 24783

Cena zdecydowanie za wysoka
Y RWD polift uwzględniając 30k dopłaty kosztuje 175k
Twoja oferta za 149k jest niższa zaledwie o 26k

za dodatkowe 26k otrzymujemy:
-polift
-2 lata młodsze auto
-przebieg niższy o 70k

Gdyby nie było dopłat cena była by dobra

jerzy

Nowy na Forum
Zacząłem brać pod uwagę zakup tesli, ale ta fabryczna gwarancja jest za krótka by wydać ok. 100 tys. za auto i nie mieć na niego gwarancji- chyba tylko wtedy gdy nie trzeba się liczyć ze swoim budżetem. Są inne marki w tych rocznikach i cenach co dają nawet do 150 tys km a nie jak tesla na 80. Więc z tymi cenami i takimi przebiegami to w/m jeszcze długo powisi w ogłoszeniach.

J123

Zadomawiam się
Zacząłem brać pod uwagę zakup tesli, ale ta fabryczna gwarancja jest za krótka by wydać ok. 100 tys. za auto i nie mieć na niego gwarancji- chyba tylko wtedy gdy nie trzeba się liczyć ze swoim budżetem. Są inne marki w tych rocznikach i cenach co dają nawet do 150 tys km a nie jak tesla na 80. Więc z tymi cenami i takimi przebiegami to w/m jeszcze długo powisi w ogłoszeniach.
Sprzedała się na początku marca, wiec już nie wisi w ogłoszeniach. Chyba, że coś przeoczyłem i gdzieś wisi ?

Masta20PL

Zadomawiam się
Bezwypadkowe i bezszkodowe, większość auto z ogłoszeń miało większe lub mniejsze przygody. Tu było jeszcze jakieś 6k km do zrobienia dla jednego dużo dla innego mało.

pmlody

Pionier e-mobilności
Są inne marki w tych rocznikach i cenach co dają nawet do 150 tys km a nie jak tesla na 80
W tesli możesz rozszerzyć o kolejne 80kpln. Nie płacisz za "przeglądy" gwarancyjne, wiec cena za dodatkowe rozszerzenie gwarancji może wyjść podobnie jak obowiązkowe "przeglądy" ;)

Wojtekj23

Posiadacz elektryka
Sprzedała się za niewiele mniej niż ostatnia cena.
Planuje zamówić nową Y ale dopiero ok 3 kwartału - mam jeszcze inne auta - chyba, że do tego czasu coś innego będzie istotnie konkurencyjne.
Tą jeździłeś SR czy następna też taka będzie czy LR?