nie testowalem - ale z tego co doczytalem w instrukcji to mozesz tylko wlaczyc system klimy - ustawic trzeba wczesniej w aucieJak masz podgrzewane fotele to mozesz je zdalnie wlaczyc z appki MyCitroen?
przetestowałem to dzisiaj - działa tak jak opisałem wyżej - z apki możesz tylko właczyć system a ustawić musisz wcześniejJak masz podgrzewane fotele to mozesz je zdalnie wlaczyc z appki MyCitroen?
Tak bym się z tego komfortowego zawieszenia nie cieszył. W moim innym ICE mam komfortowe zawieszenie które bezszelestnie połyka wszelkie nierówności, ale pomimo iż samochód trzyma się bardzo dobrze drogi także w zakrętach (zawsze najlepsze opony) to jednak jeden taki test łosia (a miałem takie coś na S8 - rozbity samochód na lewym pasie gdy wyprzedzałem w deszczu w nocy Tira - na szczęście udany) skutecznie zniechęcił mnie do komfortowych zawieszeń. Zbyt duży czas reakcji na ruchy kierownicą. Fakt że teraz w sztywnym sportowym EV omijam po prostu niektóre drogi, bo cierpię jak na wartepach samochód się telepie tam, gdzie Toyota Sienna nie widziała problemów, ale pewność z jaką takie gwałtowne manewry wykonuje jest po prostu oszałamiająca.Coraz bardziej sie sklaniam ku eC4 jako drugie auto, inne z segmentu B i C maja strasznie taczkowate to zawieszenie![]()