Ubezpieczenie Tesli Model 3 - co trzeba wiedzieć (PZU, Hestia, ...)

Piernik

Posiadacz elektryka
Dlatego ubezpieczenie leasingowanych aut jest droższe.
Mój agent potwierdza to co mówi @Boko, na początku dostajesz ofertę mniej-więcej, jak będą wszystkie konkretne dane to jest dopiero konkret.
Masz wszystkie potrzebne dane. Numer rejestracyjny nie jest potrzebny do przedstawienia oferty ubezpieczenia na nowe samochody.
W różnych towarzystwach jest różny termin co do ich ważności, średnio tak 2-3 tygodnie.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Ja właśnie rezygnuję z PZU i będę przechodził na Hestie. PZU jest tragiczne w wycenie aut i zwrocie pieniędzy. Zapomnij o poprawnej wycenie robocizny. Standardowa wycena robocizny według PZU to 160pln a nie jak FV podaje. Jestem w trakcie wymiany szyby i ciężko z nimi dogadać się idzie. Jak w końcu zakończę batalie napisze pare słów w ich kierunku.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Ja właśnie rezygnuję z PZU i będę przechodził na Hestie. PZU jest tragiczne w wycenie aut i zwrocie pieniędzy. Zapomnij o poprawnej wycenie robocizny. Standardowa wycena robocizny według PZU to 160pln a nie jak FV podaje. Jestem w trakcie wymiany szyby i ciężko z nimi dogadać się idzie. Jak w końcu zakończę batalie napisze pare słów w ich kierunku.
Masz już ofertę z Hestii? Jak wygląda?

krzyss

Pionier e-mobilności
A to jest kwota podawana z vat czy + vat na polisie ?

Attachments

• vatac.png
    vatac.png
    9,1 KB · Liczba wyświetleń: 111