krzyss
Pionier e-mobilności
Ciekawi mnie data produkcji siłownika.Nie był ten sam numer, jak będę przy aucie to zrobię fotkę.
Ciekawi mnie data produkcji siłownika.Nie był ten sam numer, jak będę przy aucie to zrobię fotkę.
Silownik dziala bez problemow. Klapa wali jak w roburze ale dziala.I jak tam rok później? Klapa bagażnika działa? Kamera cofania płynna? :>
Co do wycieraczek to mi po ostatnich aktualizacjach mniej szaleją jak nie wcale... (to chyba w tej wersji wprowadzili że analizują obraz ze wszystkich kamer) oraz może to przypadek ale jakby lepiej działają automatyczne kierunkowskazy... Ale to może tylko moje wrażenie... Pewnie jak zaraz gdzieś pojadę to się zacznie jazda bo "pochwaliłem" hehehehheSilownik dziala bez problemow. Klapa wali jak w roburze ale dziala.
Kamera… czasem zlapie zawieszke ale ogolnie ok.
Wycieraczki nadal zle.
FSD… podobno za trzy tygodnie![]()
U mnie po wymianie siłowników przez mobilnego jest idealnie. Rozwiązał się problem. Ostatnio był mobilny na wymianie kierownicy i siedziska kierowcy i wymienił przy okazji o-ring w siłowniku.I jak tam rok później? Klapa bagażnika działa? Kamera cofania płynna? :>