watpie ze mozna bo jest to integralna czesc pina, samego pina tez nie wymienisz - albo to naprawisz "heniowaniem" abo wymiana calego gniazdaKtos wie czy to mozna dokupic ?
nie, końcówka jest nagwintowana i można ją wykręcić. choć szukałem wczoraj czy można to kupić i nie znalazłemwatpie ze mozna bo jest to integralna czesc pina, samego pina tez nie wymienisz - albo to naprawisz "heniowaniem" abo wymiana calego gniazda
to nie jest przyczyna bo ten dziubek jest po prostu prowadnica dla latwiejszego podlaczania wtyczkito już jakaś grubsza akcja widze. wczoraj ktoś na FB na grupie pisał że nie mógł się ładować na kilku ładowarkach bo nie działało, za 3cim razem odrkył że odpadło mu dokładnie to samo co tobie
dziubek się urwał, ale utknął w porcie ładowania uniemożliwiając prawidłowe włożenie kablato nie jest przyczyna bo ten dziubek jest po prostu prowadnica dla latwiejszego podlaczania wtyczki
teoretycznie nie powinno to w niczym przeszkadzaćNo jadę właśnie sprawdzić czy mogę się ładować na DC bo w piątek miałem jechać w trasę…
Ladowanie dziala, pozostalo szukanie dziubka albo wymiana portu.