Naprawę masz kompleks Tesli? .
Wycieraczki to przycisk i gałka lub wajha itd. itd... I to lepiej jest akurat rozwiazane, bo pod kciukiem nawet w kierownicy Yoke
Ich automatyzm, to inna sprawa i bywa różna i jak kobieta zmienna jest.
@p0li Piszesz uparcie w tematach jej dotyczących, nie z pozycji zainteresowanego, a jakby z pozycji zwyklego hejtera, który tworzy problemy tam gdzie ich nie ma lub uwypukla, te które ktoś inny miał, a nie są powszechne lub nie ma ich wcale albo bywają wydumane .
Kilku innych kolegów już Ci zwróciło uwagę na tą dziwną przypadłość.
Naprawdę mamy lub mieliśmy też inne samochody i z guzikami, wajhami, też bez nich . Do tego z ekranami stacji multimedialnych itd . Klikamy na displaje i naciskamy guziki w różnych autach i też patrzymy w nich w bok szukając itp.
Ja jak i większość posiadaczy Tesli, chwalę te auta z pratyki, nie z opisów . Jak mam wątpliwość to pytam jak mnie coś irytuje opisuję. Czasem popełniam błąd Jako użytkownicy doceniamy wiele z jej rozwiązań. Ganimy też kilka nie trafionych.
Bardziej bezpieczme auto trudno znaleźć i to subiektywnie je oceniając , jak i też patrząc na statystyki.
Więc jaki jest powód tego teoretycznego czepialstwa? Miłość nie spełniona, czy zazdrość? Brakuje tylko tekstu dotyczyącego Muska, jako kłamcy i złodzieja itd.... To argument ostateczny jak dzieci pracujace w kopalniach litu.
Twierdzisz że ostrzegasz innych, ale to brzmi jak by gadał ksiądz w celibacie, gadający o małżeństwie i antykoncepcji.
Nie ma idealnych produktów , ale śmiesznie wyglądają recenzje i kardynalne opinie o Tesli w dziale "Tesla", posiadaczom Tesli, publikowane przez posiadacza np Forda, Nissana lub Citroena i to w takiej do tego formie. Wręcz ataku.
To Forum tematyczne ev z rozdziałami... Nie byłem jeszcze w dziale Citroena, choc miałem 3 auta tej marki ale nawet mi przez myśl nie przyszło aby krytykować coś czego nie znam w wersji ev.
Na ogół nie zaglądam do innych działów oprócz Nissana i ciekawe czy tam jest podobnie?