używana Trójka SR+/LR(/LR RWD) 2021/2022 - co wybrać

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja mam niby q4 2020 ale data produkcji auta 11.01.2021 mam tego Panasonica z zablokowana pojemnoscia ? Ciekawe czy mi kiedys odblokuja. Bo aktualnie to szalu nie ma. Po 115kkm degradacja z 12-13%

ELuk

Pionier e-mobilności
Ja mam niby q4 2020 ale data produkcji auta 11.01.2021 mam tego Panasonica z zablokowana pojemnoscia ? Ciekawe czy mi kiedys odblokuja. Bo aktualnie to szalu nie ma. Po 115kkm degradacja z 12-13%
@krzyss ile Ci pokazuje teraz zasięgu na 100%, bo u mnie 475 jak się zrobiło zimno.
A nasze to bliźniaczki. Przebieg 72 tys.

krzyss

Pionier e-mobilności
@krzyss ile Ci pokazuje teraz zasięgu na 100%, bo u mnie 475 jak się zrobiło zimno.
A nasze to bliźniaczki. Przebieg 72 tys.
Ostatnio 469km przy 100%.
Przebieg 115tys
A myslalem ze tylko ja mam tak malo :)

bro!

Nowy na Forum
wypatrzyłem sobie egzemplarz, napisałem maila i oczywiście cisza - jak to w Tesli. nie wiem jak to popchnąć dalej?

czy klikać jetzt bestellen w ciemno?

Michal

Moderator
wypatrzyłem sobie egzemplarz, napisałem maila i oczywiście cisza - jak to w Tesli. nie wiem jak to popchnąć dalej?

czy klikać jetzt bestellen w ciemno?
Klikać, nikt Ci nie odpisze na koniec kwartału :)
Pamiętaj o referalu

nabrU

Moderator

Michal

Moderator

bro!

Nowy na Forum
Dzięki za pomoc! Kliknięcie podziałało, wpłaciłem €250, jest kontakt (szczątkowy, ale jest).

Czy płaciliście fakturę (rachunek) z góry? i ewentualnie później korzystaliście z odstąpienia od umowy zawieranej na odległość?

Swoją drogą już rozumiem wszystkim narzekaniom na obsługę w Tesli, teraz odczuwam na własnej skórze 🙄

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie dostaniesz auta bez wpłaty. To są internetowe zakupy , nie ma dilerów w naszym pojęciu.
Nie wszyscy narzekają mi się takie coś podoba bez pierdzielenia i prania mózgu tysiącem obietnic i zachęt.
Decydujesz sam , nie ma nacisków, jak w kasynie :)