Czy nagranie sprawcy szkody pomaga w uzyskaniu odszkodowania?Moja TM3 w dobę zużywa 6% z włączonym sentry - jak u was?
Trochę często mi wyzwala sentry od migających świetlówek
Obawiam się wyłączyć strażnika, bo na tym parkingu zdarzały się szkody, gdzie nikt nic nie widział.
Nie w przypadku samochodu ale jeśli chodzi o dom to jak masz nagranego sprawce to ubezpieczalnie może odmówić wypłaty odszkodowania kierując cie do sprawcy lub jego ubezpieczyciela.Czy nagranie sprawcy szkody pomaga w uzyskaniu odszkodowania?
Ktoś miał nieszczęście przerabiać taki temat?
30-50 km dziennie schodzi przy włączonym sentry. bez względu na to czy coś się nagra czy nic, samo czuwanie tyle zjadaMoja TM3 w dobę zużywa 6% z włączonym sentry - jak u was?
Trochę często mi wyzwala sentry od migających świetlówek
Obawiam się wyłączyć strażnika, bo na tym parkingu zdarzały się szkody, gdzie nikt nic nie widział.
mam włączone od zawsze, jak auto zaśnie to zaśnie. a ostatnią aktualizacje i tak musiałem popchnąć więc ta opcja chyba nic nie robiZ moich obserwacji wynika że włączone częstsze pobieranie i sprawdzanie aktualizacji (jest taka opcja advanced gdzieś zaszyta) to dodatkowy procent dziennie. Jest drugi temat o takim samym tytule z detalami![]()
U mnie ta opcja wydaje się nie mieć znaczeniaZ moich obserwacji wynika że włączone częstsze pobieranie i sprawdzanie aktualizacji (jest taka opcja advanced gdzieś zaszyta) to dodatkowy procent dziennie. Jest drugi temat o takim samym tytule z detalami![]()