VIN do zamówienia Tesla

tomwroclaw

Fachowiec
Właśnie nie wiem jak ja sfinansuje bo kombinuje tak by była dopłata, mówimy o LR tuż pod samym progiem dopłat wiec zbrodnia by było nie skorzystać, liczę ze jak złożyłem zamowienie to jakieś auto w transporcie dla mnie jest przeznaczone, a jakby miał być przyszły kwartał to z punktu widzenia dopłat vs leasingi nawet lepiej
Na razie wpisz gotówka. Potem jak coś to możesz powiedzieć, że jednak leasing. Aktualnie przy dopłatach opłaca się zamiast leasingu wziąć kredyt gotówkowy i go spłacać o ile masz taką opcje na firme bo odsetki sobie też wrzucisz w koszta. Ew. czekać do marca. Od lutego pojawią się jakieś pierwsze leasingi, ale zakładam że będą pobierać za to dodatkowe opłaty.

domingo

Fachowiec
Jeżeli chodzi o sam VIN to (przynajmniej w moim przypadku) do niczego się nie przydał. Nie znalazło go na żadnym statku, mimo że był w drodze na Koper. Co ciekawe, nie miałem kodzie strony, a miałem go na fakturze rezerwacji. Teraz już mam wszystkie kroki wykonane i wyznaczoną datę odbioru (przez system) i nadal nie ma VINu w kodzie strony