Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.4 / ID.5 Forum • Volkswagen ID.4, VW ID.5
VW ID.5 po 4 tys. km
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="TomiB, post: 100971, member: 1759"] Co oświetlenia ambient, to pytałem na forum ogólnym na [URL]https://www.facebook.com/vwid5ownersclub[/URL]. Jest to znany błąd. Poza tym mam już przejechane 14 tyś. km i wszystko jest OK. Latem zasięgi wyraźnie wyższe, bez problemu można zrobić ponad 400 km na ładowaniu. Prędkości ładowania też spoko. Ostatnio na Ionity przy 12 % baterii ruszył od razu na 140 KW. (co ciekawe, katalogowy max jest na 135 ). Auto sprawdza się na długich trasach, nie męczy. Ostatnia długa trasa Zakopane - Chełmno (580 km) w 6 godz. 30 minut razem z czasem ładowania, czyli całkiem Ok. Ciekawostka: zużycie na odcinku Zakopane -> Kraków 11 KWh. Wiadomo z górki. Generalnie przy jeżdżeniu po okolicach Zakopanego i Bukowiny bardzo fajnie działa rekuperacja. Przy jeździe z Bukowiny do Zakopca (cały czas z górki) odzyskuje się około 25 km zasięgu. Mieszkam w Kujawsko-pomorskim u nas tereny płaskie jak boisko, więc te górki to dla mnie nowość elektrykiem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.4 / ID.5 Forum • Volkswagen ID.4, VW ID.5
VW ID.5 po 4 tys. km