Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.4 / ID.5 Forum • Volkswagen ID.4, VW ID.5
VW ID.5 po 4 tys. km
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="TomiB, post: 73495, member: 1759"] Jeśli chodzi o realny zasięg, to na autostradzie przy 140km/h przy temperaturze około zera - około 250 km - jechałem A1 Lisewa do Łodzi, średnie zużycie 28,5kWh Przy 120 km/h - jechałem S5 ze Świecia do Poznania - średnie zużycie 24,5 kWh (temperatura była -2 stopnie), czyli zasięg ponad 300 km. Przy jeździe w koło komina i po drogach lokalnych zużycie około 21-22 kWh zimą. Plug & charge działa dobrze, połączenie trwa około 8 sekund, jest szybciej niż z apką. Ale przede wszystkim wygodniej. Na śniegu - kontrola trakcji działa bardzo szybko, nie pozwala na większe uślizgi, choć czasami czuć, ze tył lekko rzuca. Ale auto od razu reaguje i koryguje. Generalnie auto jest stabilne na śniegu. W większych zaspach nie brodziłem jeszcze :-) Car2x - mam, ale nie włączałem jeszcze. Jeśli chodzi o wykończenie w środku i ogólnie o jakość złożenia - nie mam zastrzeżeń. Nigdzie nie ma szczelin, nic nie trzeszczy. W porównaniu do Audi gorzej wypadają fotele. W Q5 są wygodniejsze. Za to ID.5 ma ogrzewane z 3 - stopniową regulacją. I jeszcze jest fajna funkcja - ogrzewanie kierownicy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.4 / ID.5 Forum • Volkswagen ID.4, VW ID.5
VW ID.5 po 4 tys. km