Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.4 / ID.5 Forum • Volkswagen ID.4, VW ID.5
VW ID.5 po 4 tys. km
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 76474, member: 274"] Podobało mi się miejsce z tyłu za samym sobą (oprócz miejsca na głowę) - fakt że przedni fotel podniesiony tak, żeby się dało wygodnie włożyć pod niego stopy skutkował wąskim wertykalnie polem widzenia z zasłaniającym lusterkiem, ale miejsce na kolana i stopy (oprócz środkowego miejsca gdzie jest to skopane na maxa) było OK. Z przodu dłuższe siedzisko i więcej miejsca zwłaszcza z lewej strony na kolana (a jest gdzie, bo drzwi są cholernie głębokie sądząc po schowku) i też nie narzekałbym. Szkoda że dziś nie zrobiłem fotki jak się siedzi w prawdziwym rodzinnym aucie na trasy - Toyocie Siennie, to jest inna klasa miejsca dla kierowcy i wygody pasażerów. Czasem Niemcy powinni zajrzeć za ocean jak to się powinno robić. Ilość Pacyfic (chyba już są PHEV) i Siennn (HEV), a nawet widziałem Odyseye na ulicach mówi że są na takie auta klienci. No i bagażnik 1200 litrów z 8-ma rozłożonymi fotelami, to jest to co chciałbym również w europejskim wydaniu. Jakoś Japończycy potrafią. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.4 / ID.5 Forum • Volkswagen ID.4, VW ID.5
VW ID.5 po 4 tys. km