Wall connector gen3 nie działa

Jusand

Posiadacz elektryka
Czy ktoś się spotkał z taką sytuacją, normalnie świecił na niebiesko, otworzył klapkę z przycisku po podłączeniu zdechł. Nic się nie świeci, brak oznak życia. Zasilanie jest, sprawdzałem miernikiem.
Mam go od 2,5 roku, zgłosiłem przez aplikację ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi.

adamq

Fachowiec
Czy SSID Wall Connectora wyświetla się w ustawieniach WiFi smartfona? Wcześniej trzeba przytrzymać przycisk na uchwycie ładowania przez 5 sekund. Uziemienie jest ok?

Jusand

Posiadacz elektryka
Czy SSID Wall Connectora wyświetla się w ustawieniach WiFi smartfona? Wcześniej trzeba przytrzymać przycisk na uchwycie ładowania przez 5 sekund. Uziemienie jest ok?
Tego nie sprawdzałem, uziemienie jest ok i pół roku w tym miejscu już działał.

Jusand

Posiadacz elektryka
Stał się cud i zaczął działać. Więc na ten moment można zamknąć temat

Jusand

Posiadacz elektryka
Ti
Moze sobie timer ustawiłeś? W apce jest taka mozliwosc, niezależnie w evse od samochodu
To chyba nie to, bo w momencie wpinania do samochodu normalnie działał, ale jak włożyłem do końca to zdechł. Nie sprawdzałem błędów w samochodzie jakie były, zapomniałem z tego wszystkiego.
Możliwe że jakieś przepięcie albo coś i zabezpieczenie w WC3 zadziałał i po czasie się zrestartował.

inter

Pionier e-mobilności
Ti

To chyba nie to, bo w momencie wpinania do samochodu normalnie działał, ale jak włożyłem do końca to zdechł. Nie sprawdzałem błędów w samochodzie jakie były, zapomniałem z tego wszystkiego.
Możliwe że jakieś przepięcie albo coś i zabezpieczenie w WC3 zadziałał i po czasie się zrestartował.
Tam są elektroniczne bezpieczniki, ale coś musiało się wydarzyć, że zadziałały. Trzeba obserwować.