Przecież napisałem, że netto.Dodam jeszcze:
- podałem cenę brutto, nie wiem jak kolega tuwxyz
Uwaga - nieaktualne! Stan na 06.2024 - firma bezszelestni się popsuła. Nie odbiera telefonów, nie oddzwania, nie odpisuje na maile, mimo podpisanej umowy i wpłaconych pieniędzy na ekspertyzy i projekt. Ciągle tylko wymówki i wciskanie kitu. Po kilku miesiącach od podpisania i opłacenia tematu i wizji lokalnej, nie dostarczyli nawet żadnych papierów.Firma: "Bezszelestni.pl "
Cena: robota ok 12 000 zł bez evse (wszystkie papiery , projekt uzgadnianie ze Wspólnotą , oddzielny licznik i umowa G12r, plus nawet badanie powykonawcze) + .3000
Kabel:z 30-50m? (spróbuję dokładniej się dowiedzieć )
Fazy :3 F 16A
Opinia: Drogo ale bezproblemowo . Wybór Firmy m.in dlatego , ze miała ona już przetarte szlaki na danym terenie , bo zawsze jest obawa , że trafi się na opór i fobie...często głupotę . I to się potwierdza , bo zanim zawiesili licznik , to syn ładował kilka razy tylko ze zwyklego gniazdka w hali, rejestrując zużycie aby zapłacić , ale to już się "jednej Pani" nie podobalo. Nieważne czy slusznie czy nie ale EV mogą stwarzać konflikty.
To syn decydowal , ja bym byl bardziej wybredny i na pewno bym się starał przynajmniej 1/3 taniej
Robiłem u siebie w Kołobrzegu ale to kilka lat temu i w domu i po znajomościach więc nieporównywalnie .
A szkoda, bo jeszcze w styczniu-lutym mi temat szybko i sprawnie ogarnęli. Co prawda drogo, no ale przynajmniej bezproblemowo było. Najwięcej czekałem wtedy na Administrację osiedla i Stoen.Uwaga - nieaktualne! Stan na 06.2024 - firma bezszelestni się popsuła. Nie odbiera telefonów, nie oddzwania, nie odpisuje na maile, mimo podpisanej umowy i wpłaconych pieniędzy na ekspertyzy i projekt. Ciągle tylko wymówki i wciskanie kitu. Po kilku miesiącach od podpisania i opłacenia tematu i wizji lokalnej, nie dostarczyli nawet żadnych papierów.
Jak ktoś chce narobić sobie problemów i samych kosztów to proszę bardzoTak samo było u wielu klientów z 2024 r. Wystarczy w Google wpisać: "bezszelestni opinie".
dziękiJa robiłem z 3ev.pl, ale półtora roku temu, więc nie wiem, w jakiej są teraz formie.
Trochę ta instalacja czasu zajęła i były różne opóźnienia z różnych powodów (także moich), ale finalnie dobrnęliśmy do szczęśliwego końca, a instalacja została zrobiona na najwyższym poziomie. Daj znać jak się potoczy u ciebie 🙂dziękiwłaśnie z nimi rozmawiałem przez telefon. pan brzmi sensownie bardzo.