Wentylowane pokrowce na siedzenia Tesla model 3 pre-HL

krzyss

Pionier e-mobilności
Za dużo nie siedziałem, zobaczę po pierwszej trasie, na postoju było całkiem wygodnie, ale lepiej słuchać userów co mają - @krzyss twierdzi że słabo, ale inny kolega z forum twierdził że jest OK. Skaja bardzo przyczepna, nic się nie przesuwa, fajne uczucie siedzenia na twardej gąbce.
Na pewno jeszcze zdemontuję to na chwilę żeby na oryginalną ceratę położyć na wszelki wypadek jakiś materiał aby nie nie uszkodzić fotela, @krzyss sprawdzałeś czy to się jakoś nie odbija na fotelu pod spodem i czy nie zostawia trwałych śladów?
Jest zadziwiająco fajnie spasowane, zwłaszcza dół, a co najważniejsze podczas pracy ładnie wentyluje, aż po plecach zimnem zasuwało, choć dziś u mnie było na zewnątrz 25 stopni a w środku na słońcu parówa - dzięki białemu kolorowi nie nagrzały się tak jak czarne a po włączeniu wentylacji od razu był efekt.

Jak oceniacie połączenie białego z czarnym?
Boje sie zagladac pod spod. Musza odciskac sie na oryginalnym materiale… ale jak sie zniszczy to pewnie w koncu oddam do obszycia i skonczy sie ze bedzie alkantara :)

Hakun

Zadomawiam się
Od dwóch miesięcy używam nakładki z wentylatorkami które polecał @cooler i moje odczucia są pozytywne. Dobrze trzyma się fotela, nie przesuwa. Wentylacja 3 stopniowa działa bardzo dobrze. Wiadomo, to nie oryginał. Jak zacznie być chłodno trzeba będzie zdjąć. Ale za tą cenę to uważam że warto.