Widzieliście te ceny dostępnych TM3?!

tygrysm

Fachowiec
Jak jutro mam płacić fvat na 255k za LR model 3 to mogę zrezygnować z tamtej i kupić tą 20k taniej ? Te modele co są wyżej. Pewnie przepadnie tylko 1200 za rezerwację?

Możesz!

Ja zamówiłem swoją 3 LR AWD w standardowej cenie i tydzień później wskoczyla na inventory taka sama konfiguracja 25k taniej. Zamówiłem tę drugą i napisałem do Tesli maila że chcę zrezygnować z pierwszej. Bez problemu to ogarnęli i mają oddać te pierwsze 1200 zł.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Jak jutro mam płacić fvat na 255k za LR model 3 to mogę zrezygnować z tamtej i kupić tą 20k taniej ? Te modele co są wyżej. Pewnie przepadnie tylko 1200 za rezerwację?
Nic nie przepadnie, napiszesz maila i dostaniesz pieniądze.

mikiniki

Zadomawiam się
Możesz!

Ja zamówiłem swoją 3 LR AWD w standardowej cenie i tydzień później wskoczyla na inventory taka sama konfiguracja 25k taniej. Zamówiłem tę drugą i napisałem do Tesli maila że chcę zrezygnować z pierwszej. Bez problemu to ogarnęli i mają oddać te pierwsze 1200 zł.
Czyli dzisiaj zamówić tą tańszą i jutro opłacić zamiast jest pierwszej droższej? :))

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Czyli dzisiaj zamówić tą tańszą i jutro opłacić zamiast jest pierwszej droższej? :))
Pewnie! Tylko refa użyj :), zastanawiać się nad oszczędnościa 24-25k :)

mikiniki

Zadomawiam się
Dokładnie tak i tak jak kolega wyżej pisze, pamiętaj by użyć referala.

Napisz potem maila do [email protected] z opisem sytuacji i prośbą o zwrot 1200 zł.
Tak zrobiłem. Maila też wysłałem :)
  • Model 3 Performance z Dwusilnikowym Napędem na Wszystkie Koła
  • Lakier Solid Black
  • Opcje Performance
  • Koła Überturbine 20’’
  • Wnętrze All Black Premium
  • Autopilot
  • Funkcjonalność zimowa

Lakier ten sam co zamawiałem, tylko wersja performance :) W dodatku prawie 20k taniej niż LR :)
    Dzięki wielkie za pomoc !

6a8

Posiadacz elektryka
Tak zrobiłem. Maila też wysłałem :)
  • Model 3 Performance z Dwusilnikowym Napędem na Wszystkie Koła
  • Lakier Solid Black
  • Opcje Performance
  • Koła Überturbine 20’’
  • Wnętrze All Black Premium
  • Autopilot
  • Funkcjonalność zimowa

Lakier ten sam co zamawiałem, tylko wersja performance :) W dodatku prawie 20k taniej niż LR :)
    Dzięki wielkie za pomoc !
Będzie Pan zadowolony :)