nabrU
Moderator
Niestety to nieprawda.
Ale widział, że napisałem 'zazwyczaj'?
Więc moze wymień te które sprawdziłeś, będzie jakaś 'white list' przynajmniej dla potomnych
Niestety to nieprawda.
"Zazwyczaj" to jednak mają, bo tak wymaga standard IEC61851-1, na który powołują się na tabliczce znamionowej. A jak jest odwołanie do standardu i brak zabezpieczeń - dochodzić praw u sprzedawcy (w Polsce czy w Chinach - komu było płacone ?Ale widział, że napisałem 'zazwyczaj'?A to 'zazwyczaj' to w większości produkty z Ali które idą tutaj jak ciepłe bułeczki.
Więc moze wymień te które sprawdziłeś, będzie jakaś 'white list' przynajmniej dla potomnych
tak, la prima ma wszystko to co Avenger w dopłatach w tym nawigację, ogrzewane fotele czy pompę ciepła, różnice są tylko w nadwoziu i w zegarach, reszta jest identyczna, Avenger dodatkowo ma opcję na szyberdach, wnętrze praktycznie identyczne, tu ponownie la prima ma w zestawie elektrycznie regulowany fotel kierowcy z masażem i eko skórą czy elektrycznie otwierany i zamykany bagażnik, avenger - płać za pakiety grube tysiące, tak więc jeepa moim zdaniem kompletnie nie opłaca się brać chyba że kogoś stać bo płaci się tylko za markę i wygląd, silnik też ten sam, dokupiłem tylko inny kolor, kosztuje co prawda 3500 ale w ratach wychodzi kilkanaście złotych więcej na miesiąc a nie kilkaset, więc wartoLa prima ma grzanie kierownicy i foteli? Robiłeś może porównanie wielkości wnętrza z Avengerem?
zmierzam powoli w stronę mobilnego greencela, najmniej roboty z przyłączem, tylko gniazdko do montażu i ma apkę na bluetoof, ps do tego można ją zabrać na wakacje jak ktoś ma powiedzmy w górach siłę w garażu to brak problemów z ładowaniem"Ładowarki" mobilne są trochę tańsze, ale mniej wygodne jeśli będziesz tego używał w stałym miejscu i na co dzień.