Wrócił program poleceń

TomS

Zadomawiam się
Ciekawe jest ograniczenie do 10 poleceń, czyli uderzenie w Youtuberów.

Dosyć szybko im się wyczerpie ta pula i jest szansa, że chętni zaczną "kopać" głębiej i szukać poleceń "zwykłych śmiertelników" ;)

1730360036954.jpeg

blazej

Pionier e-mobilności
W sumie nawet nigdy się tym nie interesowałem, wchodzę w aplikację i nic tam nie ma w miejscu, w którym powinno. Ten program poleceń dotyczy tylko zakupów prywatnych? Czy leasing operacyjny też wchodzi w grę i każdy leasingobiorca może taki link wygenerować?

EDIT: W sumie racja i z postami poniżej. No to nie wiem, czemu nie mam takiej opcji w aplikacji, a tutaj już nie ciągnę wątku.

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
W sumie nawet nigdy się tym nie interesowałem, wchodzę w aplikację i nic tam nie ma w miejscu, w którym powinno. Ten program poleceń dotyczy tylko zakupów prywatnych? Czy leasing operacyjny też wchodzi w grę i każdy leasingobiorca może taki link wygenerować?
Przecież to ty kupujesz, a potem wybierasz leasing.

nabrU

Moderator
Temat jak dla mnie do zamknięcia. Dyskusja toczy się o tym od dawna tutaj:

TomS

Zadomawiam się
W sumie nawet nigdy się tym nie interesowałem, wchodzę w aplikację i nic tam nie ma w miejscu, w którym powinno.

wchodzisz w aplikację Tesla na telefonie, klikasz prawy górny róg (menu) obok ikonki wiadomości, i później masz POLECAJ I ZARABIAJ - Poleć teraz. Gdy klikniesz i udostępnisz przez telefon jakiejśc osobie, np. wyślij SMSem do kogoś z kontaktów to poznasz swój link polecający. Daj znać czy zadziałało.