Tak, prawy dywanik pasazera jest inny przy pompie.czesc, czy ktos zwrocil uwage, ze sa na rynku wycieraczki/dywaniki do tesli, ktore ma w opisie, ze nie pasuja "do wersji z pompa ciepla"?
Z prawej strony bedzie sie troche zawijal. Mozna tak jezdzic.nie bedzie pasowal zupelnie ten starego typu?
Mam nadzieje ze bedzie ok jezeli nie to beda wchodzic bez butow do auta albo w woreczkach na nozkach. Ale tak na serio to nie mialam pojecia. Zobacze jak dostane w nadchodzacyn tygodniu. Dzieki za info😀Tak, prawy dywanik pasazera jest inny przy pompie.
Nie mozna go naciac?Z prawej strony bedzie sie troche zawijal. Mozna tak jezdzic.
Można lekko podciąć, ja tak zrobiłem.Nie mozna go naciac?
Dzieki Panowie za wszystkie info. Skorzystalam z twojej propozycji i zamowilam dla siebie i dla corki do yariski. Wlasnie zalozylam i pasuje idealnie A cena za wszystko(lacznie z mata do bagaznika)i transport wyszla okolo 1400wiec mysle ze spoko😀Używam od ponad 15 lat tylko wycieraczek gumowych firmy REZAW-PLAST są miękkie wiec idealnie układają się we wszystkich nierównościach podłogi, są idealnie dopasowane, nie wydzielają żadnych zapachów, nic się nie ścierają i nawet fajnie wyglądają w aucie.
Przykładowy link zakupowy:
View attachment 6708
View attachment 6709
View attachment 6710
Dzieki wielkie ale ja juz kupilam 👌Milego dnia 😀Mam na sprzedaż najlepsze dywaniki! Nowe, wyprodukowene ze specjalnej gumy. W ogóle nie śmierdzą, mają wysokie strony. wygodne i łatwe do wytrząsania kurzu i płynów