wyjazd na Chorwację

krzyss

Pionier e-mobilności
Byłem Właśnie na Slowacji i nie mogłem skorzystać z tej subskrycji. Mogłem bez logowania zapłacić ale musiałem zapłacić z góry 50euro a ładowanie wyszło 9.5euro nie wiecie czy resztę zwrócą? Czy juz przepadło?
Zwroca :)

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzięki za odpowiedź 👍 nie wiesz ile to może potrwać? Czyli te 50euro to taki depozyt? Jestem świeży jeśli chodzi o elektryki a chce jechać na Węgry albo do Chorwacji
Do 14 dni, ale zazwyczaj 5-7. Tak to drpozyt

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Byłem Właśnie na Slowacji i nie mogłem skorzystać z tej subskrycji. Mogłem bez logowania zapłacić ale musiałem zapłacić z góry 50euro a ładowanie wyszło 9.5euro nie wiecie czy resztę zwrócą? Czy juz przepadło?
A dlaczego nie mogłeś skorzystać? Aby skorzystać w sierpniu, trzeba zrobić subskrypcję pod koniec lipca.

tomekns

Nowy na Forum
A dlaczego nie mogłeś skorzystać? Aby skorzystać w sierpniu, trzeba zrobić subskrypcję pod koniec lipca.
Jak próbowałem ładować to mnie przekierowało do ich banku i był jakiś komunikat że płatność nie jest możliwa ponieważ nie ma jakiegoś podpisu. Gdy się zalogowalem bez loginu to po zczytaniu qrcodu od razu mi pobrało 50euro i zaczął ładować.

Attachments

• Screenshot_20240807_224509_Chrome.jpg
    Screenshot_20240807_224509_Chrome.jpg
    256,4 KB · Liczba wyświetleń: 19
  • Screenshot_20240807_224603_ZSE Drive.jpg
    Screenshot_20240807_224603_ZSE Drive.jpg
    158,4 KB · Liczba wyświetleń: 19

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Jak próbowałem ładować to mnie przekierowało do ich banku i był jakiś komunikat że płatność nie jest możliwa ponieważ nie ma jakiegoś podpisu. Gdy się zalogowalem bez loginu to po zczytaniu qrcodu od razu mi pobrało 50euro i zaczął ładować.
No bez loginu to fakt. Skorzystać z subskrypcji mogą tylko zarejestrowani użytkownicy. Co za problem z rejestracją?

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Zarejestrowałem się. Ale jak próbowałem się naładować to miałem ten komunikat z banku
Gdy się zalogowalem bez loginu
No jak próbowałeś odpalić ładowanie przez apkę bez zalogowania się do apki, to co się dziwisz, że nie mogłeś skorzystać z subskrypcji?