pierwsze słysze. że niby prędkość ładowania uzależniona od ustawionego limitu? coś kombinująJuż wszystko wiem. Dzwoniłem do tesli i dostałem odpowiedź. Auto od nowości ładowane na SuC do 100% Ok 5 razy a na wallboxie 2 tez do 100%. Niestety tak mi się złożyło że same wyjazdy. Pracownik polecił mi zmniejszyć limit ładowania i wszystko powinno być Ok. I fakt. Zmniejszyłem koło Berlina do 80% i ladował Ok 100kw. Tesla w ten sposób chroni baterie przed uszkodzeniem - zmniejszając prędkość ładowania. Dziękuję wszystkim za celne podpowiedzi.
Jestem tez pod wrażeniem obsługi telefonicznej tesli. Wszystko wytłumaczone jak należy. 👍🏼
Wysyłanie lokalizacji nigdy nie działało. Czytałem gdzieś, że działa po zmienię języka na angielski, chodzi chyba o to, że wersja pl wysyła adres w domenie maps.google.plMam pytanie. Czy Wam tez nie działa wysyłanie lokalizacji z Google Maps do tesli? Mam iPhone 12pro i taki błąd wyskakuje🤔
Wysyłanie lokalizacji nigdy nie działało. Czytałem gdzieś, że działa po zmienię języka na angielski, chodzi chyba o to, że wersja pl wysyła adres w domenie maps.google.pl
Mam pytanie. Czy Wam tez nie działa wysyłanie lokalizacji z Google Maps do tesli? Mam iPhone 12pro i taki błąd wyskakuje🤔