Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
wypadek/stłuczka czyli moje przygody z naprawą Tesla Model 3 SR+
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 43087, member: 531"] Ja właśnie jestem coraz bliżej decyzji o rezygnacji z Tesli mimo bardzo korzystnych warunków na których mógłbym ją kupić (jeszcze z dopłatą itd). Im więcej przeglądam i dużej czekam to coraz bardziej mnie od Tesli odpycha. Poza tym przez pół roku czekania pojeździłem nią 3 razy i za każdym kolejnym razem coraz mniej mi się podoba i znajduję coraz więcej mankamentów. Żona już definitywnie z dziećmi powiedziała że w trasy tym nie będą jeździć gdyż za małe i nie komfortowe w porównaniu do Q7, a do kręcenia się po wiosce to chyba trochę trochę bez sensu. Tak z nudów idę pojeździć dzisiaj eC4 bo nawet rozważałem jako auto w około komina Leafa. Może eC4 będzie trochę lepszą alternatywą ze względu na chłodzoną baterię i ładowanie jak już się zdecyduję gdzieś pojechać kilkadziesiąt km. Mocno żałuję że nie zamówiłem Q4 jak rezerwowałem Teslę. Już bym dawno jeździł i pewnie był zadowolony i w nim podobno moja rodzinka również z chęcią by podróżowała. Fotele sportowe w Audi z długimi podnóżkami w porównaniu do tych taboretów w Tesli to jest przepaść. Ale teraz czas oczekiwania na Q4 to niewiadoma. Ehhhh ta Tesla mąci wszystkim w głowie ;-) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
wypadek/stłuczka czyli moje przygody z naprawą Tesla Model 3 SR+